Tüm yorumları okumaya çalıştım eleştirdiklerimde oldu haklı bulduklarımda. Ancak sadece bu konuda değil her konuda önce İNSAN olmamız gerektiğini hiç bir zaman unutmamalıyız. Bir mühendis, bir tekniker,bir teknisyen,bir usta bir çırak... bir teknik eleman hiç bir zaman dört dörtlük değildir, olamazda.Çünkü verilen bu vasıflar bir alanın tamamını kapsamaktadır. Örneğin Elektrik yüzlerce dalı ve binlerce alt dalı bulunmaktadır. Kendimizi övmekten, kapris yapmaktan,ukalalıktan vazgeçmeliyiz. Bildiklerimizin bilmediklerimiz yanında devede kulak bile olmadığını unutmamalıyız. Başkalarının eksiklerini aramaktansa kendi eksiklerinizi tamamlamaya çalışınız. Bu anlayışla öğrenmeye ve araştırmaya her zaman aç teknik elemanlar olmalıyız. Son olarak şunları söylemek istiyorum ''Bilgisi ve tecrübesi az olan teknik elemanlar bildiklerini başkalarına öğretmekten çekinir, kaçar. Çünkü az olan bilgimi başkalarına verirsem ben ne yaparım endişesine kapılır bu tür insanlar.'' Öğrenmenin yaşı ve sınır yoktur...