akkanat
Üye
arkadaşlar maalesef teknikerler hak ettikleri yere bir türlü gelemiyorler
piyasadaki bir çok işveren tekniker yerine ustayı tercih ediyor
Benim tespitlerime göre bunun nedeni
Teknikerler ilk işe başladıklarında yeterince tecrübeleri yok ve dolayısıyla ustalarla aynı kulvarda mücadele edemiyorlar ancak
teknikerlerin avantajlı olduğu yanları çok daha fazla bunu farketmeleri gerekiyor
ustalarımız el becerisi olarak ve yaptıkları işte başarı olarak iyi olabilirler
yaptıkları işlerin dışına çıktıklarında maalesef bir çoğu yeterli altyapı olmadığından bocalıyor ve sadece bildiği i,şlere yöneliyor
teknikerler ise alt yapıları sağlam oldugundan her işte kısa bir süre sonra başarıya olasabiliyor
heleki biraz azimli ve istekli ise hiç bir şeyin altında kalmaz her türlü görevi başarı ile yerine getirebilir
sonuç olarak yeniliklere açık şirketler teknikerleri tercih ederler ancak maalesef usta muamelesi yapmaya devam ederler
benim gözümde durum bundan ibaret
tekniker olarak 4 farklı işyerinde 3 farklı alanda bunu gördüm
tabiki eleştirilere açığım neden böyle düşündüğümü örneklerle açıklıyabilirim
piyasadaki bir çok işveren tekniker yerine ustayı tercih ediyor
Benim tespitlerime göre bunun nedeni
Teknikerler ilk işe başladıklarında yeterince tecrübeleri yok ve dolayısıyla ustalarla aynı kulvarda mücadele edemiyorlar ancak
teknikerlerin avantajlı olduğu yanları çok daha fazla bunu farketmeleri gerekiyor
ustalarımız el becerisi olarak ve yaptıkları işte başarı olarak iyi olabilirler
yaptıkları işlerin dışına çıktıklarında maalesef bir çoğu yeterli altyapı olmadığından bocalıyor ve sadece bildiği i,şlere yöneliyor
teknikerler ise alt yapıları sağlam oldugundan her işte kısa bir süre sonra başarıya olasabiliyor
heleki biraz azimli ve istekli ise hiç bir şeyin altında kalmaz her türlü görevi başarı ile yerine getirebilir
sonuç olarak yeniliklere açık şirketler teknikerleri tercih ederler ancak maalesef usta muamelesi yapmaya devam ederler
benim gözümde durum bundan ibaret
tekniker olarak 4 farklı işyerinde 3 farklı alanda bunu gördüm
tabiki eleştirilere açığım neden böyle düşündüğümü örneklerle açıklıyabilirim