Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hırsızlık, yazılı kanunlar ya da toplumsal meşruiyet düzeyinde mülkiyeti kendine ait olmayan bir taşınır malı, izinsizce alıkoyma, kullanma, nesneden menfaat temin etme işidir.Tüm dinler tarafından da yasaklanmış bir olaydır. Ekonomik değeri olan her türlü enerji de, taşınır mal sayılır ve hırsızlığa konu olabilir.
Elektrik Var Tabiyki İçinde Ama 12 Mi Kaç Bilmiyorum İşin Dini Yönünü Söyleyecek Olursam Evinde Aboneliğin Olsa Bİle Sonuçta Oradan Kaçak Çekiyorsun Hakkın Olmayan Birşey vede Benim Hakkımı Orada Kullanıyorsun Beni Geçtim O Telefon Hattındaki Elektriği Kullanmaya Hakkı Olan 76 Milyon Kişi Var Tabi Bunun Daha Tüysüz Yetimide Var Onları Katmadık Yani 1 2 TL İçin Ahirette 76 Milyon Kişiye Hak Vericem Dersen Buyur Kullan Ha Şunuda Söyleyeyim Ben Hakkımı Şimdiden Haram Edicem Tabi Bilmeden Kullananlar İstisna Bunu Lisedeyken Sıraya Yazı Yazanlarıda Dahil Edebiliriz O Sıralarda Sen Ben Otorabileceği Gibi 75.000.998 Kişide Oturabilir Onlarında O Sırada Hakkı Var Çünkü