tumo192
Üye
Cihaz alttan su kacirdi kazan patlamis galiba saril saril su akti. Arcelik yetkili servis geldi bundan iflah olmaz kardesim 7 yillik cihaz olsa parca tedarigi olurdu 9 yillik bu, 50 tl servis bedeli aldi gitti. Adam para koparmaya calissa veya tamir edilecek olsa tamir ederdi. Soktu bakti inceledi yeni alin sifirdan dedi.Elinizdeki cihaz bumudur? Eğer bu ise bence arizasi ni yaptırın devam edin derim. Icinde bir rezistans birde kart var. Dogru bir servis ile uygun fiyata cozum olur. Muhtemelen rezistansi kireçten dolayi patlamıştır. Ani ısıtıcı almayın.
https://www.hepsiburada.com/baymak-aqua-konfor-65-litre-termosifon-p-EVBAYAQUAKONFOR65?
Su cihaz nasildir ? Emaye kazanlar 15-20 yil gidiyormus bu marka kombi uretiyor taninmis bir marka. Dijital olanlara fazla para vermeye gerek var mi ? Arabalarin gostergesi gibi ha dijital ha anolog farki yok galiba.
Bikac gün önce rezistansini degistirdim 105 liraydı marka modelle internette var bolca.
Bana kalsa dogalgaz baglatirim ama cok pahaliya geliyormus borular falan var mutfaga cekili. Fakat sayac yok, kombi yok ve proje-ruhsat yok. 82 m2 ev. Ocak normal tuplu. Ani su isitici alacaktim bina 30 yillik kaldirmaz ve hat degismesi lazim dediler buradaki arkadaslar buraya resimdeki alana pat diye takilmiyormus ani su isitici 9000 watt