ergn10
Üye
Kontaktör ün a1 ine termostatı seri girdim. Kontaktör güç uçlarına 3 faz verdim çıkısıda resiztansa bağladım nötr de direk bağladım çalıştı sorunsuzNasıl halledildi ?
Kontaktör ün a1 ine termostatı seri girdim. Kontaktör güç uçlarına 3 faz verdim çıkısıda resiztansa bağladım nötr de direk bağladım çalıştı sorunsuzNasıl halledildi ?
Arkadaşla bilgileriniz için teşekkürler kontaktör le yapacağım kontaktör buldum. Resiztans yıldız bağlı 1. şebeke nötr ü yıldız noktasına bağlasam olur mu? . 2.termostatı kontaktör ün a1 ucuna seri bağlayacağım olur mu?
Aynen yazdığınız gibi yaptım çalıştı teşekkürlerKontaktörün a2 ucuna nötr a1 ucunada termostatı seri bağlayacaksın. Nötrü rezistansın yıldız noktasına bağlamaz isen rezistanslardan her hangi biri patladığında diğerleri üzerine düşen gerilirim değişeceğinden diğer rezistanslarında patlaması olasıdır. Bu yüzden yıldız noktasına nötr bağlarsanız her şartta aynı şekilde çalışacaktır.
İnşaallah bir sıkıntı olmaz kablo kestinizi ve kontaktörünüzü doğru seçip bağlantılarınızı da sağlam yapmışsınız İnşaallah keşke yapmasaydım demezsiniz!Aynen yazdığınız gibi yaptım çalıştı teşekkürler