Smhylmz5835
Üye
teşekkürler hocam ilginiz için izledim fakat ekranın kartı farklı. benim ekrandan 4 adet kablo çıkışı var siyah kırmızı sarı ve beyaz olmak üzere. Amacım bu ekrana kamera ve batarya bağlayıp apartman kapısındaki dürbünü digitale çevirmek. yani kapıda kim var delikten değilde bu monitörden görmek istiyorumişinize yarayabilir bir inceleyin derim.
sarı görüntü beyaz ise ses sinyali için kullanılır genelde. ama en doğru bilgi kartın datasheetinde bulunur.teşekkürler hocam ilginiz için izledim fakat ekranın kartı farklı. benim ekrandan 4 adet kablo çıkışı var siyah kırmızı sarı ve beyaz olmak üzere. Amacım bu ekrana kamera ve batarya bağlayıp apartman kapısındaki dürbünü digitale çevirmek. yani kapıda kim var delikten değilde bu monitörden görmek istiyorum
Allah razı olsun bende tam bunu aratıyordum bulamamıştım çok teşekkürler
Kameradan nasıl bir çıkış var?Allah razı olsun bende tam bunu aratıyordum bulamamıştım çok teşekkürler
peki hocam kameradan gelen sarı kabloyu ekrandaki sarı kabloyla birleştirsem iş bitiyor mu?
rinden herhangi birini kullanabilirsiniz. ya da her birine birer kamera bağlayabilirsiniz.peki hocam kameradan gelen sarı kabloyu ekrandaki sarı kabloyla birleştirsem iş bitiyor mu?