as.yıldırım
Usta Üye
step 7 professional v14 ün altında 5 tane indirme dosyası var onları indirmeniz gerekiyor.
Teşekkürler sağolunstep 7 professional v14 ün altında 5 tane indirme dosyası var onları indirmeniz gerekiyor.
Kardeş sorun bu zaten. İndirdiğim template dosyasında tiaportal simgesi olan dosya boş geliyor. Ne yaptıysam olmadı. bir türlü haberleştiremiyorumtamplate dosyası kurulan bir dosya degil.ya tia portalı acıp bu temlpate dosyasını göstererek açacaksınız yada indirdiginiz tamplate dosyasında tiaportal ın simgesi olan exe butonuna tıklayarak açacaksınız.Ancak uygun versiyonu seçmeniz şart yoksa asla çalışmaz.
Be de çıkan dosyalar sadece bu. Ayrıca defenderi ve güvenlik duvarını devre dışı bırakıp tekrar indirdim. Fakat fark eden bir şey olmadı.tamplate dosyasını sitesinden indir mutlaka.Bende çok önce kullanmıştım ama simge dosyası exe olarak çıkıyor.Exe dosyasını acaba senin virüs programı veya defender siliyor olabilir mi?Zira ben en az 3-4 defa sitesinden indirdim hepsinde de exe dosyası vardı
aynı sorun bendede var ,bir çözüm bulabildimi.Be de çıkan dosyalar sadece bu. Ayrıca defenderi ve güvenlik duvarını devre dışı bırakıp tekrar indirdim. Fakat fark eden bir şey olmadı.Ekli dosyayı görüntüle 69925
Hayır malesef yapamadım. Tek değilmişim strese girdim çünkü yapmadığım şey kalmadı. OLMUYORaynı sorun bendede var ,bir çözüm bulabildimi.
hala yapamadıysanız ben sorunu çözdümaynı sorun bendede var ,bir çözüm bulabildimi.