aydinsura
Üye
ben de aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüzhala yapamadıysanız ben sorunu çözdüm
ben de aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüzhala yapamadıysanız ben sorunu çözdüm
Hocam tia portal v16 kullaniyorum , factory io template dosyasini acinca boyle hata aliyorum yardimci olurmusunuz?V13 de açamazsınız.
V13 Sp1 Update 4 istiyor
Merhabalar. Bende tia portal v15.1 kullaniyorum. Foctory io template dosyasini açınca böyle hata aliyorum. Siz sorunu cözebildiniz mi.Hocam tia portal v16 kullaniyorum , factory io template dosyasini acinca boyle hata aliyorum yardimci olurmusunuz?
iyi akşamlar çözümü paylaşırmısınız aynı sorunu bende yaşıyorumhala yapamadıysanız ben sorunu çözdüm
Bu konunun 2. sayfasının en üstte anlatılmış oradan bakabilirsiniz.iyi akşamlar çözümü paylaşırmısınız aynı sorunu bende yaşıyorum
mesajı göremedim zahmet olmazsa buradan tekrar yazar mısınızBu konunun 2. sayfasının en üstte anlatılmış oradan bakabilirsiniz.
bu arada bendeki sorunda template dosyasının eksik gelmesi ve wordpad dosyası olarak gelmesimesajı göremedim zahmet olmazsa buradan tekrar yazar mısınız