Tia portal versiyon farkı ile Back-Up

gazi1669

Üye
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
235
Puanları
1
Yaş
27
Herkese selam bir plc den Back-Up almaya çalışıyorum fakat içi boş gözüküyor bende tia portal 15.1 var. Plc de yüklü olan versiyon daha yüksekse bu şekilde yaparmı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Geçen gün arkadaşım upload esnasında "action cancelled before upload from device" uyarısı almıştı. Hiç upload yapmamıştı. Kendisi V16 ile denemişti. Daha üst bir versiyonla denemsini istemiştim V17 ile alabilmişti.

Info kısmında böyle bir uyarı veriyor mu? Yada yükleme başarılı/başarısız herhangi bir ifade geliyor mu?
 
Ben direkt unspesific plc ekleyeip detect yaptırıyorum plc yi buluyor görüyor hatta programıda çekmiş gibi gösteriyor ama projenin içi boş geliyor
 
Belki V15.1'de böyledir bilemiyorum. Zaman kaybından başka zararı yok, son versiyonu indirip çekmeyi deneyebilirsiniz.

Peki PLC inputları gelince çıkış veriyor mu ya da çıkış vs aktif mi? Gerçekten boş olma ihtimali var mı? Eğer yoksa dediğim gibi son versiyon ile deneyebilirsiniz. Ya da https://support.industry.siemens.co...ation-tool-for-simatic-modules?dti=0&lc=en-MX bu yazılımla bir deniyin.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,202
Mesajlar
924,230
Kullanıcılar
451,567
Son üye
ismldem1r

Yeni konular

Geri
Üst