Megerle ölçüm yapın, fabrikada yok mu?Temizlikte yaptım, yalıtkanlığı da artırdım maalesef yine attı, mecburen 300 mamper bağladım.
Megerle ölçüm yapın, fabrikada yok mu?
Yapacak var. Devam bulana kadar.Topraklama değeri iyi çıktı, Ank. Ostimde F tipi kar bulamadım, 300 m.amp kar + toprak ile çalıştıracağız, olurda kaçak olursa hangi şanslı çalışana denk gelirse artık yapacak pek bir şey kalmadı.
Emin misiniz, tadilat düşünülmüyor mu? önceki mesajlarda bahsettik.Topraklama değeri iyi çıktı, Ank. Ostimde F tipi kar bulamadım, 300 m.amp kar + toprak ile çalıştıracağız, olurda kaçak olursa hangi şanslı çalışana denk gelirse artık yapacak pek bir şey kalmadı.
Topraklama değeri iyi çıktı, Ank. Ostimde F tipi kar bulamadım, 300 m.amp kar + toprak ile çalıştıracağız, olurda kaçak olursa hangi şanslı çalışana denk gelirse artık yapacak pek bir şey kalmadı.
Emin misiniz, tadilat düşünülmüyor mu? önceki mesajlarda bahsettik.
direkt temas için önlem alırsanız dolaylı temas için 30ma KAKŞ takmak zorunda değilsiniz. tabi topraklama direnci önemli bi faktor; ölçüm sonucunu paylaşabilir misiniz?
KAKŞ bu cihaza yeni mi bağlandı, yoksa yıllardır bağlıydı da şimdi mi açtırmaya başladı?
Yapacak var. Devam bulana kadar.