Torna için masa

Ambar en fazla 40 50 lira tutar bide istedigin yere kadar birakirlar eger dersen ambardan ben alicam dahada bi ucuz olur

150 kaat verir alır kaynağı, balık tutar. Bak daha salıncak var, kayıncak var, bahçe çitleri var, frezeyi yaptı tornayı da yapacak bu gidişle, bi bakmışsın perfore demirci dükkanı açar. rahat durmaz bu adam.

150 liralık makineden verim alabilir miyim? Kaynak makinelerini hiç bilmiyorum. Aslında işe yararsa alabilirim çünkü dediğin gibi bahçe demirleri için de ihtiyacım var bir makineye. Ama kullanırken beni rezil edecekse hiç almayayım.

150 liaraya bakir sargili olabilir 0 mi kullanilmismi... eger inverter alicaksan oerlikon yada yeni adi ile magmaweld ipc 160 veya 200 var fiyati 450 ile 590 lira arasinda tum elektrotlari yakar... hatta musluklu torc argon tupu ve saati ile paslanmaz bakir pirinc siyah malzeme kaynatirsin..

Alüminyum?

O is biraz nitelikli makina gerekiyor aluminyumun elektrodu yok neden dersen aluminyum yuzeyin bi tabaka var bunu anca ac akimla kaldirip kaynatabiliyorsun.. ama yukarda saydigim malzemeler dc akimla oluyor... aluminyum icin ya eski dc ac converter alip takican yada paraya kiyip ac dc tig veya sinerjik pulsli bir makina lazim bende rehm rmp 420 aluminyum icin onu kullaniyorum.. cok nadir olmasi sebebiyle torcunuda aluminyumdan siyaha cevirdim.. ama her atolyede olmasi gereken makina ac dc tig dir.. bir ara 2 elini bir sitede 5500 tl ye 200 amper gormustum oda pulsli degildi...

Yani ticari olarak kullananlar aliyorlar rakamlar biraz buyukkk

Ben demedimmi bahçeye girecek bu adam,,:D:D

150 liaraya bakir sargili olabilir 0 mi kullanilmismi... eger inverter alicaksan oerlikon yada yeni adi ile magmaweld ipc 160 veya 200 var fiyati 450 ile 590 lira arasinda tum elektrotlari yakar... hatta musluklu torc argon tupu ve saati ile paslanmaz bakir pirinc siyah malzeme kaynatirsin..

En bi detaylı anlatım.:karekok:

jetco-jml-2305-masaustu-torna-tezgahi-5926-png.png

Jetco JML-2305 Masaüstü Torna Tezgahı

sana böyle birşey lazım
dolaplı masa
çünkü bir sürü malzemeni koyarsın
kateri elması vs çok malzemen olacak zamanla
en az 4mm sacla kesme kıvırma yapan bir yerde yaptırman lazım
kenet ve giyotin olacak
bizim demircilerde öyle bir yer var yanımızda bir dolap lazım olmuştu çizdim ölçülendirdim verdim adama
kesti büktü ben sadece bir kaç yerinden puntaladım iş bitti
senin ordada vardır böyle işyerleri iyi ustalar
onları bul

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,164
Kullanıcılar
453,289
Son üye
orhan044

Yeni konular