Tornaya Hız kontrollü DC motor çevrimi projesi

Buradaki #10mühendis bir araya gelebilse ne projeler çıkacak aslında.. Tek başına olunca kiminin tornası yok, kiminin CNC'si, kimisi çelik toptancısı ama işleyemiyor vs..
 
Zaten hepsini birleştirebilen adamlar zengin olmuyor mu!
 
Olmuyor:) Nice adamlar var CNC alıp, torna alıpi, fabrika kurup zengin olabileceğini zanneden. İim isteyene zenginlik dilediğine...

Hakkatten #10Muhendis diye bir site olsa. Burada insanlar belirlediği projeler üzerine çalışabilse. 10 projeden biri bile çıksa ülke için kardır.
 
Hepsini yapanlar ticari işler yapıyorlar.. Zenginlik göreceli bi kavram maddi zenginlikten öte manevi zenginlik bence daha önemli..
Rabbım kimine meydan veriyo at vermiyo' kimine at veriyo meydan vermiyo her şekilde imtahandayız...

Sent from my LG-K430 using KontrolKalemi Forumu mobile app
 
#10Mühendis para için bir ataya gelmeyecek. Herkes işini zaten yapacak. Akşam böyle Suat gibi torna ile uğraşanlar BT30 yapmak yerine bir sonraki projede başka bir şey yapacak.
 
Zaten para (Ticari) varsa dedim ben de, para olmadığı yerde zaten ben müsterihim:D
 
Yeni sürücü bu hafta geliyor. Eski sürücü yandığında tornada siklonun motoru için aparat kesiyordum. Sonuna yaklaşmıştım. Önce onu bitireceğim ve doğrudan yeni torna projesini başlatacağım.
 
İşte adam yeni bir bir torna yapacak resmen. Bu yeni bir ürün, yeni bir marka demek. Sürücü elektroniği bir mühendis, dış tasarımını endüstriyel tasarımcı, reklam afişini tasarımcı, sitesini yazılımcı tasarımcı yapsa sana ülke için yeni bir marka... Hee satar mı? para kazandırır mı? o ayrı konu. Ona bel bağlamadan yapılırsa markalar doğabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,075
Mesajlar
923,041
Kullanıcılar
451,360
Son üye
warlock4157

Yeni konular

Geri
Üst