Toz emme makinası tavsiyesi

Sadece salyangoz olarak satıyorlar mı? Motorsuz yani. Satılıyorsa ben de bir tane alabilirim. Motor olarak elimde 1kw olduğunu hatırladığım fırçasız AC motoru var. Onu takabilirim.
Elimde motoru yanık var bir tane, onu adam etmeye çalışırken sağolsun bir arkadaş fan veririm ben sana dedi, plastik kısmında çatlak var, yarin resmini çekerim size, hallederim derseniz yollarım.
 
Teşekkür ederim. Fanın kabaca çapını da bir ölçebilirseniz.
 
Sadece salyangoz olarak satıyorlar mı? Motorsuz yani. Satılıyorsa ben de bir tane alabilirim. Motor olarak elimde 1kw olduğunu hatırladığım fırçasız AC motoru var. Onu takabilirim.
Edit
Fırçasız AC motor
Bırakmadın gülsün gariban
 
Son düzenleme:
neodimyum mıknatıslı motor bulabilirsek, güzel bir pervane ile süpürge yapılabilir. Bu arada bırakın koniyi koca İstanbul'da şu boya kovası gibi kovaların az biraz sağlamından bulamadım.

Yine aynı şekilde 75'lik kepeçe aradım. Fakat vidalı olanlardan değil sıkmalılardan. Koca karaköy'de yok. İnternette bulduğum kalbür üstü online satışı olmayan firmalarda "kaç tane alacaksın" diye soruyor. "100 diyorum"...

Türkiye'nin bir aliexpress'e ihtiyacı var. Adam karaköy'de dükkan tutmuş, kira ödüyor. Bekliyor ki mallarını biri toptan alıp gitsin. Eskiden elektronikçiler çarşısı ana baba günüydü. Şimdi online'a geçemediklerinden şerit led dışında bir şey satamıyorlar. Allah bu esnafımıza akıl fikir versin.
 
Son düzenleme:
Çok haklısın.. Okadar tüketici bir toplumuz ki, mesela, "elektrik süpürgesi pervanesi" yazıyorum, internette çıkanlar,

*teknosa bilmemne,
*hepsi şurda elektrik kampanya vs
*en ucuz süpürgeler vs

...
Yani ben süpürge hakkında bilgi almaya çalışıyorum, onlar bana boşver, sen süpürgenin kendisini al diyorlar. Neyse sonuç olarak, "vacuum cleaner motor fan" yazmak zorunda kalıyorum..

Neyse umarım düzelir, ve biraz daha iyiye gider üretkenlik artar, paylaşım çoğalır. Dahada birşey istemem zaten.

Dün akşam, kesim işini bitirdim sayılır. Üst üste koydum tutkallayamadım.. Zamanım olmadı. O yüzden testide gerçekleştiremedim. Kısmetse cumartesi akşamı halletmeye çalışıcam.. Bundanda pek verim alacağıma benzemiyor ama, genede yapayım ve göreyim diyorum.
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    380 KB · Görüntüleme: 36
  • image.jpg
    417.6 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    352.5 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    273.5 KB · Görüntüleme: 30
Çatlak baya varmış, bu kadar olduğu dikkatimi çekmemişti, ama işinizi görürse göndereyim fam çapı 115mm.
 

Ekli dosyalar

  • P_20160603_113530.jpg
    399.2 KB · Görüntüleme: 32
  • P_20160603_113615_1.jpg
    293.7 KB · Görüntüleme: 29
  • P_20160603_114347.jpg
    432.8 KB · Görüntüleme: 26
  • P_20160603_113634.jpg
    493.1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…