Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Olur tabi.
Yarin bir aksilik olmazsa salyangoz fan gelecek , haftasonu bir sistem kurup deneme yapmayı planlıyorum , geçici olarak sulu süpürgenin motor kısmını çıkartıp kovasının üzerine mdf kapağa monte edeceğim motor ile deneme yapacağım, inşallah başarılı olur, elektrik süpürgesi kadar verimli olmasına gerek yok, benim için ortalıkta uçuşan tozu engellesin yeter.Kendimiz yapalım derseniz. Göbekten motorlu olanlardan değilde motoru ayrı olan modelde salyangoz fan alacaksınız öyle yapacaksınız dast kollektörü . Elektrik süpürgesiydi sesti motor cörtledi derdi olmayacak
Yarin bir aksilik olmazsa salyangoz fan gelecek , haftasonu bir sistem kurup deneme yapmayı planlıyorum , geçici olarak sulu süpürgenin motor kısmını çıkartıp kovasının üzerine mdf kapağa monte edeceğim motor ile deneme yapacağım, inşallah başarılı olur, Elektrik süpürgesi kadar verimli olmasına gerek yok benim için ortalıkta uçuşan tozu engellesin yeter.
Bende aynı dertten muzdarip olduğum için sizi anlıyorum, sistemi tamamlayabilirsem video paylaşacağım...sesi ve verimi konusunda bizi aydınlatırsanız çok sevinirm. malum apartman kullanıcısıyım.