Sasquatch Üye Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 67 Puanları 1 Konum Fatsa 31 Tem 2020 #1 Arkadaşlar modülün şarj akımını değiştirmem için hangi parçayı değistirmeliyim
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 31 Tem 2020 #2 R3 ile oynayarak değiştirmeniz mümkün, bu bilgi her yerde var ama görüyorum ki araştırmamışsınız.
Konu Sah Sasquatch Üye Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 67 Puanları 1 Konum Fatsa 2 Ağu 2020 #3 by lent' Alıntı: R3 ile oynayarak değiştirmeniz mümkün, bu bilgi her yerde var ama görüyorum ki araştırmamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Kafam çok karıştı 18650 pil bulamadım ama 1000mah bir batarya buldum. Bazı arkadaşlar ise modül bataryayı 1000mah ile şarj ederse batarya ömrü kısa olur dediler ya akımı düşüreceğim ya da 1 amper üstü bir batarya bulacağım.
by lent' Alıntı: R3 ile oynayarak değiştirmeniz mümkün, bu bilgi her yerde var ama görüyorum ki araştırmamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Kafam çok karıştı 18650 pil bulamadım ama 1000mah bir batarya buldum. Bazı arkadaşlar ise modül bataryayı 1000mah ile şarj ederse batarya ömrü kısa olur dediler ya akımı düşüreceğim ya da 1 amper üstü bir batarya bulacağım.
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 3 Ağu 2020 #4 Farketmez li-ion tür pil olsun yeter, batarya dediginizin değerleri nedir?
Konu Sah Sasquatch Üye Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 67 Puanları 1 Konum Fatsa 3 Ağu 2020 #5 by lent' Alıntı: Farketmez li-ion tür pil olsun yeter, batarya dediginizin değerleri nedir? Genişletmek için tıkla ... SAMSUNG GTS5220 Bataryası fotoğrafta biraz şişik gibi çıkmış ancak sağlam.
by lent' Alıntı: Farketmez li-ion tür pil olsun yeter, batarya dediginizin değerleri nedir? Genişletmek için tıkla ... SAMSUNG GTS5220 Bataryası fotoğrafta biraz şişik gibi çıkmış ancak sağlam.
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 3 Ağu 2020 #6 Sıkıntı yapmayacaktır, ömür yönünden işiniz şansa kalıyor zira zaten kullanılmış 2. el piliniz.
Konu Sah Sasquatch Üye Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 67 Puanları 1 Konum Fatsa 7 Ağu 2020 #7 by lent' Alıntı: Sıkıntı yapmayacaktır, ömür yönünden işiniz şansa kalıyor zira zaten kullanılmış 2. el piliniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam bi sıkıntımı var acaba modül voltaj vermemle 10 saniyede el tutulmayacak kadar ısınıyor adaptör 5volt 1500 mah batarya aynı
by lent' Alıntı: Sıkıntı yapmayacaktır, ömür yönünden işiniz şansa kalıyor zira zaten kullanılmış 2. el piliniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam bi sıkıntımı var acaba modül voltaj vermemle 10 saniyede el tutulmayacak kadar ısınıyor adaptör 5volt 1500 mah batarya aynı
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 7 Ağu 2020 #8 1A demiştiniz bu nereden çıktı, başka adaptör kullanin.
Konu Sah Sasquatch Üye Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 67 Puanları 1 Konum Fatsa 7 Ağu 2020 #9 by lent' Alıntı: 1A demiştiniz bu nereden çıktı, başka adaptör kullanin. Genişletmek için tıkla ... Ah be yine bi işi beceremedim bu zamana kadar yaptığım tüm devreler ya çalışmadı ya da bozuldu ben elektriği bırakıyorum arkadaş
by lent' Alıntı: 1A demiştiniz bu nereden çıktı, başka adaptör kullanin. Genişletmek için tıkla ... Ah be yine bi işi beceremedim bu zamana kadar yaptığım tüm devreler ya çalışmadı ya da bozuldu ben elektriği bırakıyorum arkadaş
_weron_ Üye Katılım 4 Tem 2011 Mesajlar 530 Puanları 31 7 Ağu 2020 #10 Sasquatch' Alıntı: Ah be yine bi işi beceremedim bu zamana kadar yaptığım tüm devreler ya çalışmadı ya da bozuldu ben elektriği bırakıyorum arkadaş Genişletmek için tıkla ... Kısa devre yoksa hemen ısınmaz ama belli bir süre sonra ısınır hele bide pil tam Bossa ısınması normal
Sasquatch' Alıntı: Ah be yine bi işi beceremedim bu zamana kadar yaptığım tüm devreler ya çalışmadı ya da bozuldu ben elektriği bırakıyorum arkadaş Genişletmek için tıkla ... Kısa devre yoksa hemen ısınmaz ama belli bir süre sonra ısınır hele bide pil tam Bossa ısınması normal