Trafo köşkü çevre güvenliği

İdarece karşılanan enerji dağıtım
şirketi uhdesindeki söz konusu yatırım tesis giderlerinin ilgili enerji dağıtım şirketinden mevzuat hükümleri gereğince
geri alınması gerekmektedir.
Söz konusu tesis ve trafoların bakımının yüksek maliyet, teknik donanım ve uzmanlık
gerektirmesi nedeniyle bu tesislerin kaydi olarak da müştemilatı ile birlikte ilgili dağıtım şirketine devredilmesi^
gerektiği ifade ediliyor
Mesajınızı anlamak mümkün değil. Birbirine tamamen zıt ifadeler ile birşey anlatılmaya çalışılmış ama çok karışık malesef.

Merhaba, bende net bir şey anlamakta zorlanıyorum. Anladığım kadarıyla; kamuya ait olmayan bir toprak parçası üzerinde ki elektrik tesisleri dağıtım şirketlerine devredilemez. Kaldı ki daha proje aşamasında yetkili dağıtım şirketi birimleri ile görüşülüp, onların onayladığı proje ile, onların istediği koşullarda imalatı yapılmış tesislerin kabulü yapılabilir. Sizin elektrik tesislerimiz, trafo, köşk, direk, pano, box vs. Özel mülk statüsü kapsamında toprak parçası üzerinde ise olmaz tabi ki. Birde ayrıntılar da dağıtım şirketi ne şekilde yoğurt yiyor ise , uymak zorunda kalınıyor. Şirketten şirkete farkliliklar da söz konusudur.

Merhaba, bende net bir şey anlamakta zorlanıyorum. Anladığım kadarıyla; kamuya ait olmayan bir toprak parçası üzerinde ki elektrik tesisleri dağıtım şirketlerine devredilemez. Kaldı ki daha proje aşamasında yetkili dağıtım şirketi birimleri ile görüşülüp, onların onayladığı proje ile, onların istediği koşullarda imalatı yapılmış tesislerin kabulü yapılabilir. Sizin elektrik tesislerimiz, trafo, köşk, direk, pano, box vs. Özel mülk statüsü kapsamında toprak parçası üzerinde ise olmaz tabi ki. Birde ayrıntılar da dağıtım şirketi ne şekilde yoğurt yiyor ise , uymak zorunda kalınıyor. Şirketten şirkete farkliliklar da söz konusudur.
teşekkür ederim evet doğru diyorsunuz hatta trafonun bulunduğu yerin bile yola komşu olması şartları var bazı şirketlerde

Forum istatistikleri

Konular
130,261
Kullanıcılar
453,502
Son üye
sjsjsjj

Yeni konular

Geri