redskymuscular
Katılımcı Üye
hayır son makineyi devreye aldığımdan beriElektrrik gidip geldiğinde mi atıyor.
hayır son makineyi devreye aldığımdan beriElektrrik gidip geldiğinde mi atıyor.
bendeki 300 mAmax.300mA mi 500mA ona
Evet usta seninle aynı fikirdeyim sen o mA seviyesini yukselt birşey olmaz sonra sisteme start ver durumu bende merak ediyorum benim başıma öyle arızalar çok geldi ben aynı metodu uyguluyorumbendeki 300 mA
kurulu gücü 1000 kva olduğunu düşünecek polursaki 300 ma küçük kalacak sürekli açma yapacak o halde
Modeline gore degisirmi bilmiyorum fakat 0.1 amper den 5 ampere kadar hassasiyet ayarlamak mumkun.kacak akim modulu 0.3 ampere ayarliysa eger bence de yukseltmende hic bir sakinca yok..kademe kademe yukselt hassasiyeti ilk olarak.tms kac amperde tribe gecmiyorsa birak o ayarda kalsin.O son makinayı devreye almadan önce pensampermetre ile tms nin çıkışındaki akımları o dediğin kabloyu 2serli olc panonun üstünde multimetre varsa ordanda görürsün cekilen akimlari senin sorunun tms nin kaçak akımdan etkilenmesi de meraj akimiyla ilgisi yok akim izleme rolesi siemensten kacak akim max.300mA mi 500mA ona bak toprak kaçağı olabilir salterin tribe
girebilir.daha olmazsa o roleyi sök federalin kacak akim algılama rolesi var aynı işi yapıyor onu tak hem o digital ekranlı deyil üzerinde 3 tane trimpot var daha iyi ayar yaparsın.kolay gelsin.