Ttec şarj aleti tamiri

Entegreyi biraz araştırdım ama datasheet bulamadım.

Şu şekilde arama yaptım elinizdeki devrenin temel şemasını çıkartıp bu entegreler ile karşılaştırmak gerekiyor şanslı iseniz benzerini bulup takabilirsiniz

https://www.google.com/search?clien...HRb_Bq8QtKgLegQIDhAB&biw=412&bih=772&dpr=1.75
 
Son düzenleme:
Arızalı parçaları bulamadım, ürünün detasheeti de mevcut değil. Tamir işimin biraz masraflı ve fazlasıyla zahmetli olduğunu anladım ve tamirden vazgeçtim. Elimdeki malzemeleri farklı bir projede kullanmak istiyorum.
Cihazdaki dört usb ye farklı bir adaptörden 5v vererek dört cihazı aynı anda şarj edebilecek bir cihaz yapabilir miyim? Tabi dört cihazı bağlayınca daha yavaş şarj eder ama yüksek amperli bir adaptör ile bu sorunu halledebilirim. Elimdeki malzemeleri böyle bir projede kullanmak istesem sağlıklı olur mu? Tüm devre elemanlarını söküp dört USB yi birbirini paralel bağlasam sağlıklı olur mu? Veya böyle bir proje için 5v elektriği nereden bağlamak gerekir?
 
Şöyle olabilir.

Bu şarj aleti 2 ayrı kattan oluşuyor.

1. Si Şebeke voltajını 12 volta çeviriyor.

2. Kısım bu voltajı telefon için uygun voltaja çeviriyor. Yavaş şarj için 5 volt hızlı şarj için 9 yada 12 volt gibi. Bu ikinci kısım telefonla haberleşip ona göre voltajı ayarlıyor.

1. Kızımın çıkışındaki kapasitörler kaç volt?

2. Kısoma dc voltaj verip test edilebilir.

Eğer Antalyada iseniz testte yardımcı olurum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,873
Mesajlar
921,198
Kullanıcılar
450,997
Son üye
Elektrikçininbiri

Yeni konular

Geri
Üst