istavrit134
Üye
arkadaşım selam
üzerınde duşundugum bır projem var yukarıdakı dosyada kabaca şekıllendırdım.
tuketım otomasyonu adını verdıgım bu sıstemi yazılım ve elektronık kısımları ıle
nasıl hayata geçırırım.
örnek olarak yangın tupu bıttıgınde tupte bulunan bır verıcı ıle bır panele sınyal gelecek buradanda ana bılgısayardakı ana yuz den
genel kontroller yapılacak.
bıryandanda yetkılı cep telefonuma mesaj veya bant kaydı bıldırımı gıdecek
böylelıkle restaurantlarda tuvalet kagıt,sabun,jeneratör benzin,depo su seviyesi,klozet kagıt mıktarı ve bunlar bıttıgınde sınyal verecek gösterecek kablosuz bır sıstem .sonra bu sıstemı akıllı ev sıstemı ıle bırlestırmek akıllı iş yerı sıstemı yapmak .bu konuda katkı yapacak arkadaslar beklıyorum.
bu projede bılgısayar yazılımı dışında elektronık ayagıda var .
böyle bır sıstemı yapabılırmıyız .veya nasıl yaparız. bu konuyla ilgılı ilgılenırsenız cevabınızı beklıyorum
gokhan han ************
üzerınde duşundugum bır projem var yukarıdakı dosyada kabaca şekıllendırdım.
tuketım otomasyonu adını verdıgım bu sıstemi yazılım ve elektronık kısımları ıle
nasıl hayata geçırırım.
örnek olarak yangın tupu bıttıgınde tupte bulunan bır verıcı ıle bır panele sınyal gelecek buradanda ana bılgısayardakı ana yuz den
genel kontroller yapılacak.
bıryandanda yetkılı cep telefonuma mesaj veya bant kaydı bıldırımı gıdecek
böylelıkle restaurantlarda tuvalet kagıt,sabun,jeneratör benzin,depo su seviyesi,klozet kagıt mıktarı ve bunlar bıttıgınde sınyal verecek gösterecek kablosuz bır sıstem .sonra bu sıstemı akıllı ev sıstemı ıle bırlestırmek akıllı iş yerı sıstemı yapmak .bu konuda katkı yapacak arkadaslar beklıyorum.
bu projede bılgısayar yazılımı dışında elektronık ayagıda var .
böyle bır sıstemı yapabılırmıyız .veya nasıl yaparız. bu konuyla ilgılı ilgılenırsenız cevabınızı beklıyorum
gokhan han ************
Moderatör tarafında düzenlendi: