Tv Kulaklık Problemi

BADYTAN

Üye
LG marka tv ve lg marka 5+1 ses sistemim var ve birde Philips kablosuz kulaklık ,Benim sıkıntım şu Tv ye kulaklığı bağladığımda kulaklıktan sesi alıyorum, tv sesi gidiyor buraya kadar normal Sıkıntım 5+1 den ses alamıyorum .yani kulaklığı her kullanmak istediğimde söküp geri takmam gerekiyor. Tv nin bütün ses ayarları kulaklığı taktığımda pasif oluyor hiç bir şeye müdahale edemiyorum.Benim yapmaya çalıştığım Kulaklık sürekli takılı kalması istediğimde de tv nin sesini 5+1 den almak, birde tv nin kulak girişine uzatma giriş aldım söküp takması kolay olsun diye ama uzatma girişi boş haliyle bile taksam kulaklık olarak algılıyor çok uğraştım ama bir çare bulamadım bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

selam.
yeni nesil cihazlar tıpkı pc lerde olduğu gibi haricen takılan donanımları algılayarak (cep telefonum bile orjinal olmayan kulaklığı fark edip uyarıyor) diğer sistemi pasif edebilir.bunun birinci sebebi kulaklık soketleri kesicili dir,soketi takdığınız anda içerisindeki kontaklar hoparlör uçlarını ayırır.bununla ilgili tv'nin menüsünde bir ayar yoksa yapılması gereken en mantıklı yöntem 5+1 sistemini receiver'a bağlamak,ses kaynağı tv olmayacağı için kulaklık takıldığında 5+1 çalışmaya devam edecektir.iyi çalışmalar.

Alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim ama maalesef receiver, tv üzerinde sabit bağlı ,anladığım kadarıyla kulaklığı söküp çıkarmaktan başka bir alternatifim yok,birde 5+1 dvd player üzerinde 3.5 kulaklık girişi gibi bir giriş var ama orayada taktığımda kulaklığa ses vermiyor hiçbir etkisi yok gibi.
İyi Akşamalar

Forum istatistikleri

Konular
130,240
Kullanıcılar
453,457
Son üye
kemli

Yeni konular

Geri