Twido Soft Döküman ve Programlar ve Sorunlar buraya !!!

slm bende 40drf var 2 yıl önce kulanmıştım bır makınaya ve makına 2 gunluk elektrık kesıntısınden son run dan stop a geçmiş yardımlarınızı beklıyorum
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Twidosoft programında plc programlarken sayfam aşağı kaymıyor, dolayısıyla devrem yarıda kalıyor ve yeni rung açamıyorum, yardımcı olurmusunuz.
 
beyler elimde orjina twido progrmalam kablosu ve twido plc ve modülleri var ilgilenen varmı
 
mrb arkadaşlar ben ilk defa telemekanik kullanıcam calıştığım fabrikada telemekanik var ama ben daha önce görmedim.hatta programı bile yok bende öncelikle programını nerden bulabilirim.hadi buldum telemekanik hakkında bana yarar lı olabilecek bir kullanma klavuzu falan varmı yardımlarınız için teşşekkürler
 
Merhaba
Hangi modelini soruyorsun?
İnternet sitesinde bazı programları bulunuyor.
Bağlantı kablolarını ve lisanslı olan programlarıda bayilerden temin edersin.
İnternet sitesinde bazı dökümanlar bulunuyor. İstediğin modelin dökümanını bulamazsan burada yaz. İlgilenen birileri çıkar muhakkak.
 
arkadaşlar bana acele , twido TWDLCAA40DRF modelli plc nin bağlantı kablo şeması vede programı lazım ..
 
Acele olduğunu yazdığın cümlede Türkçe kurallarına uymayarak anlatmışsın sevgili "hotmailden". Konu ne kadar acele olursa o kadar bozuk mu olacak Türkçe? Hatırlatırım, acele duygusunu anlatmak için doğru Türkçe kullanman yeterli.

Gelelim soruna:
1- Verdiğin referansın bir önemi yok, önemli olan kablo ne işe yarayacak? TwidoSoft ile Twido arası bağlantıyı mı sağlayacak yoksa Twido ile diğer cihazlar arası bağlantı mı sağlayacak. Zira TwidoSoft - Twido arası kablo başkadır, Twido - Magelis ekran arası kablo başka. Lütfen anlatmak istediğini düzgün açıkla, böyle bir cevap bulman mümkün değil.

2- Programdan kastın Twido'yu programlamak için kullanılan programsa, onun adı TwidoSoft ve Schneider Electric web sitesinden indirebilirsin.

H.Baran
Yüksek Teknik Öğretmen
 
beyler isterseniz elimde orjinal twido progrmalama kablosu, twido 20drt plc, megalis erkran,atv31 sürücü ve vb telemecanique mazemeler var isteyenler özelden mesaj atabilirler
 
Son düzenleme:
herkese merhaba bır sorunum var eğer bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım benım elımde TWDLCAA-400RF PLC var ve XBT6T2210 OP. Panel var ve elımde telemechanıquenın orjınal 1.5 metre kablosu var ama ben haberlesmeyı saglamam ıcın 7 m baska kablo kullandım ama haberlesmede sorun oldu calısmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevınırım bır arkadasım plc hızını dusur dedı ama ben onuda yapamadım bu konuda bılgısı olan varsa yardımcı olursa cok sevınırım herkese kolay gelsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,726
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst