Evet bir işte birden fazla takımla çalışıyorsanız, Takım değiştirme ve boy telefisinin de sorunsuz olması lazım. Tek takımla çalışıp takım boyunu manuel ayarlıyorsanız o ayrı tabi.
Ayrıca post prosedurlerde istediğiniz gibi değişiklik de yapabilirsiniz. File -> Open Aplication data Folder ile Program klasöründe program datalarınızı ve PostP klasörü içinde de PostProcedure dosyalarını bulabilirsiniz Herhangi bir text editor ile bu dosyaları düzenleyebilirsiniz.
Kolay gelsin...
Slm ben ucan cam da makınanın hızı nasıl ayarlanıyor ben yeniyim bu konudamakinenizi hangi programla kontrol diyorsunuz ??
Syntec6mbmakinenizi hangi programla kontrol diyorsunuz ??
Mrb bana yardımcı olurmusun ucan cam la ilgili iki tane opototör geldi makinaya ikiside yapamadı cizim yapılıyor makina otamatiğe gecmiyor hata veriyor herşey tamamEvet bir işte birden fazla takımla çalışıyorsanız, Takım değiştirme ve boy telefisinin de sorunsuz olması lazım. Tek takımla çalışıp takım boyunu manuel ayarlıyorsanız o ayrı tabi.
Ayrıca post prosedurlerde istediğiniz gibi değişiklik de yapabilirsiniz. File -> Open Aplication data Folder ile Program klasöründe program datalarınızı ve PostP klasörü içinde de PostProcedure dosyalarını bulabilirsiniz Herhangi bir text editor ile bu dosyaları düzenleyebilirsiniz.
Kolay gelsin...
Mrb bana yardımcı olurmusun ucan cam la ilgili iki tane opototör geldi makinaya ikiside yapamadı cizim yapılıyor makina otamatiğe gecmiyor hata veriyor herşey tamam