bazı ups ler için panodan direk hat çekildiğini bazılarınında prizlerden beslendiğini görüyorum. bu tabii ki UPS in gücüne (kV) bağlıdır ama panodan veya prizden besleme yapmanın ne gibi avantajları-dezavantajları olabilir ?
Bende APC nin 500 VA lik upsi var gayet memnunum ancak Upsin şebekeden beslendiği fişi prize takılı durumdayken ups çıkışının hem nötründe hem fazında elektirik oluyor. Cihazları çalıştırıyor sorun olmadı bu güne kadar ama öyle olmaması gerektiğini biliyorum. Bu neden kaynaklanmaktadır?
Bende APC nin 500 VA lik upsi var gayet memnunum ancak Upsin şebekeden beslendiği fişi prize takılı durumdayken ups çıkışının hem nötründe hem fazında elektirik oluyor. Cihazları çalıştırıyor sorun olmadı bu güne kadar ama öyle olmaması gerektiğini biliyorum. Bu neden kaynaklanmaktadır?
6250 VA bir ups war elımde 220 giriş 220 cıkşlı bu kac kw ve Ampere tekamul edıyo.bide nasıl cewrıldıgı hakkında bilgi werırsenız sewınırım şimdiden tşkrler
ilk yazdığınız görünür güç.ikinci yazdığınız aktif güç eğer görünür güç den aktif güce geçmek istiyorsanız görünür güçle güç faktörü[cos(fi)] yi çarpmanız yeterlidir.cos(fi) sıfır ile 1 arassındadır...