efsane usta
Üye
AMELELİK NEDİYEYİM
ben soyleyecek birsey bulamıyorum ya siz
o zaman düzenli bi pano görelimde içimiz açılsın
--------------------------------------------------------------------------------
fikretyalcin81
arkadaslar suç kimde?bu soruya cevap bulmak lazım.Yenı kıralanmıs bır fabrıkada makına arızasına gıttım!Pano aşırı derecede dagınıktı,boşta olan uçlar,raylardan cıkmıs malzemeler.....Hatta kablo kanalının içinde hiç kablo yoktu.İş yeri sahibine toplayalım dedim yada yeni bir pano yapalım diye teklifte bulundum ama adamın bir kulagından girdi öbür kulagından çıktı.Bence en buyuk neden iş verenlerde eger onlar titiz olursa işi yapanlar bakımcı olsun taşaron firmlar olsun işlerini çok daha fazla çiddiyetle ve titizlikle yaklaşacaklardır.
arkadaşımız gayet guzel ızah etmış panoların durumu bozuk olanları elektrikçi arkadaşlara dedıklerı iş verenlerın ben şahıt oldum elektrikçi arızayı gıderdı sistemı çalıştırdı patrona panonun durumunu anlattı olabılecek tehlıkelerı bahsettı işverenın cevabı aynen şu an çalışıyor sorun yok gerekte yok masraf etmeye siz birinci sinif elektrikçı olsanız bu işin kompedanı olsanız ne yazar patronun iki dudağının arasında o panonun derlenıp toplanması