Uzaklık İkaz Sistemi

Thelapac

Üye
Merhaba;

Çalışanlarım elektronik gaz kaçak test cihazını sürekli kayıp ettikleri için yeni cihaz almak zorunda kalıyorum. Sizlerden ricam, teknisyen cihazla işini bitirdikten sonra yerine koymayı unutursa uyarı ikazı veren bir devre fikri önermeniz..

Saygılarımla

Her türlü sensör olur adeta, Japonyanın fab. larda bant sisteminde getirdiği yeni standart varmış adını hatırlamıyorum, misal 10 gözlü bölmeden gerekli evrak etiket alınmazsa ikaz veriyor yapmak istediğin bu tarz, sensörlü takım arabaları gibi.

Cihazı bir switch in üzerine koysam, cihaz alındıktan sonra geri sayım başlasa, 300 saniye sonra yerine koyulmazsa uyarı sesi ve bir lamba yaksa. Tamı tamına böyle bir devreye ihtiyacım var.

yani bir zaman rölesi, alarm sesi veren buzzer, swiç ve ikaz ışığı, böyle bir devre şemasına ihtiyacım var.

Merhaba;

Çalışanlarım elektronik gaz kaçak test cihazını sürekli kayıp ettikleri için yeni cihaz almak zorunda kalıyorum. Sizlerden ricam, teknisyen cihazla işini bitirdikten sonra yerine koymayı unutursa uyarı ikazı veren bir devre fikri önermeniz..

Saygılarımla

Merhaba

Kayıp mı ? yoksa unutmak mı ? ( farklı durumlar ) karara göre cihaz olacak .

kısmen işe yarayabilir . ( kayıp )
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=anti lost

cep telefonuna iş çıkışı ve değişik saat aralık ikaz uyarısı . ( unutmak )

Zimmetleyin , iş geri kalırsa ceza uygulayın . ( kayıp + unutmak )
diğer ( kendi malı yapın bu senin maaşın deyin )
Tabiki anlayana .

Gerisini siz zaten biliyorsunuz !!!

Kolay Gelsin .

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,298
Kullanıcılar
453,555
Son üye
Ersin747474

Yeni konular