Vavien anahtarla ilgili

teknik_54

Üye
ARKADAŞLAR 3 ANAHTARLI VAVİEN ANAHTAR TESİSATI VAR. SORUN ŞU : KORİDOR BAŞINDAN ANAHTARA BASINCA LAMBA KISIK YANIYOR SONDAKİ VEYA ORTADAKİ ANAHTARDAN BASINCA LAMBA CANLI YANMAYA BAŞLIYOR. BAŞTAKİ ANAHTARI KAPADIĞIMDA ORTADAN ACIYORUM AYNI ARIZAYI YAPIYOR FİKRİ OLAN VARSA LÜTFEN ***@*** ADRESİNE ACİL CEVAP YAZMASINI RİCA EDİYORUM

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fikir çok da siz ne deneme yaptınız hiç anahtar söktünüz mü? söküpte şurda şu burda bu var diye yazmanızı beklerdim, veya 1 ile 3 ün yerini değiştirdim sorun aynı, vida gevşekti sıkıştırdım sonuç aynı ...

sizin sisteminiz 2 vaiyen bir deviyatör ile çalışan sistem çizimi autocad ile yapıp atayım sistemi kontrol et hatayı bulursun sanırım DEVİYATOR.jpg

- - - Updated - - -

UMARIM OLMUSTUR İLK PAİNT ÇİZİMİM

Acaba ben de ilk mesajı yazmayıp böyl küçük resim mi ekleseydim, yardım etmek ister gibi görünse miydim? :D

Elinle kağıda çizip fotoğrafını çek buraya yükle daha kolay olur.
Evet, katılıyorum en basit yöntem budur tabi yazınız okunaklıysa bir de çok küçük yazmayın ;)

ARKADAŞLAR 3 ANAHTARLI VAVİEN ANAHTAR TESİSATI VAR. SORUN ŞU : KORİDOR BAŞINDAN ANAHTARA BASINCA LAMBA KISIK YANIYOR SONDAKİ VEYA ORTADAKİ ANAHTARDAN BASINCA LAMBA CANLI YANMAYA BAŞLIYOR. BAŞTAKİ ANAHTARI KAPADIĞIMDA ORTADAN ACIYORUM AYNI ARIZAYI YAPIYOR FİKRİ OLAN VARSA LÜTFEN ***@*** ADRESİNE ACİL CEVAP YAZMASINI RİCA EDİYORUM

Sayın Hasan Bey,

Lütfen sorunu nasil cozdugunuzu anlatir misiniz?

Saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
129,880
Kullanıcılar
452,750
Son üye
onuryilmaz6464

Yeni konular

Geri