vista mı? xp 2000 mi?

Kesinlikle XP
 
kardeş ben vista kullanıyorum ..vistanın 1 kanunu iyi bir virüs programı ...tabiki xp de ama vista nın iyi yanlaarı var cafede hepsini vista yaptım.....2. kanunu orjinal olması gerekiyor...hemde birçok programı açabiliyor açmasını bilene....
 
kesinlikle xp vista dan uzak dur benım basım vısta ıle dertte eskı programları desteklemıyor.
ornek elektrocad
saygılarımla
 
selamlar
vista ilk sürümü ve service pack 1 i rezalet ama 2 haftadır orjinal service pack tr yi kullanıyorum gayet stabil bilginize sunulur.İyi bir konfigurasyonunuz varsa windows 7 7100 rc süperrr bir daha xp nin yüzüne bakmazsınız.
Şu an diğer bilgisayarımda windows 7 7600 rtm 64 bit kullanıyorum kafadan 1 gb ram harcıyor işlemci kullanımım % 30 larda genellikle.Ama çoğu programın 64 bit sürümünü istiyor olmazsada yüklemem demiyor program files x86 diye 2. bir klasöre kuruyor 32 bit leri.
 
vista ilk sürümü ve service pack 1 i rezalet ama 2 haftadır orjinal service 2 pack tr yi kullanıyorum gayet stabil (cümlem eksik olmuş orjinal service pack 2 tr olucaktı.
 
arkadaşım ben daha 10 gün önce laptop aldım özellikleri : 4gb ram 2,2 işlemci hızı 512mb paylasımsız ama ramdan de arta biliyo ekran kartı 320 gb hard disk simdi bu özelliklerdeki bilgisayarda ben vistadan dolayı çok sıkıntılıyım işlemlerimi xp kadar hızlı yapamıyorum ve kullanımıda bana pek uymadı bilmiyorum belki xpye alıştığımdandır ama sen bilirsin.evet neroya benzer program var doğru. simdi karar senin.
 
yeni işletim sistemleri sağlam makine istiyor işlemcin core2 quad olucak ki sağlık lı bir şekilde kullanabilesin.çift çekirdek fayda etmiyor.4 çekirdek altı xp kullanmaya dewam etmeli performans arıyorsa.
ben çift çekirdeğe windows 7 kurdum makine can çekişti resmen klasik görünüm+side bar kapalı 600 mb ram kullanıyor.
xp performance edition kullanın makinanız eski ise 84 mb ram kullanıyor.
 
en iyi yazılım şimdilik xp ve sistem tam olarak oturmuş durumda ve her programa çözüm içriyor desteklemediği aygıt yok sonuç olarak yeni pc alıp ta vistadan xp ye çeviren çok arkadaşım var.
 
vistayı kurmanızı tavsiye etmem (kişisel görüsüm), fakat vista bir bakıma göreceli nedenine gelinirse vistayı kullananların vistayı ne üzerine kullandıklarına bağlı ben mühendislikte okuyorum ve bölüm itibariyle gerekli bir cok programı yükledim ve sonuc berbat yükledigim programların vistayla uyumlu olmasını istiyor fakat gerekli programların vista sürümü yok ama sunuda soyleyeyim isletmede veyahut baska bolumlerde okuyan arkadaslarımdan memnun olanlar var yani vistayı nerede kullandıgın önemli...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,842
Mesajlar
920,916
Kullanıcılar
450,936
Son üye
kemalarda34

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst