ahmetozyilmaz
Üye
s.a. bir kaç gün önce alt katta kaçak akım rölesi vardı röle bozulmuş olsa gerekti sürekli çamaşır mak. buzdolabı çalıştıgında ikide bir atıyordu hafta sonu ve evlerinde para olmadıgı içi rölenin sadece kontak uçlarını bağladım bağlarken kontrol kalemi yoktu sonradan bulabildim kontrol kalemini kısa devre yaptım Sigorta attı dairenin normal olarak ama bu olaydan sonra bizim katla aşağı katta şöyle bir problem var ketilı bile açsak lambalar öyle bir gidiyor ki neredeyse sönecek şohbende hele sönüyor nerdeyse acaba ana kofradaki sigortalardan biri mi hasar gördü yardımınızı bekliyorum...(binada topraklama yok)
konuyu düzenleyemiyorum şöyle bir olay daha olmaya başladı sadece dolap takılı halde çalışıyorken Elektrik bir yükseliyor bir düşüyor ne dengesiz bir durumdur böyle acaba kısa devre olunca binaya gelen kablo mu yanıyor kendi kendine yada tesisatta biryerler mi yanıyor
konuyu düzenleyemiyorum şöyle bir olay daha olmaya başladı sadece dolap takılı halde çalışıyorken Elektrik bir yükseliyor bir düşüyor ne dengesiz bir durumdur böyle acaba kısa devre olunca binaya gelen kablo mu yanıyor kendi kendine yada tesisatta biryerler mi yanıyor
Moderatör tarafında düzenlendi: