Voltaj koruma rölesi tavsiyesi

Ustam, projeden ziyade beklenmedik bir anda arıza durumunda bir b planı düşüncesiydi.;) Bu manuel bir kontaktör, pako şalter ya da çift kutuplu bir otomat da olabilir.

Baypas hattı.

Herkese merhaba,

Başlıktan anlaşılacağı üzere kaliteli iki adet voltaj koruma rölesine ihtiyacım var. Yeni bir eve taşındım Multi split klima ve yeni bir kombi taktırdım. Toplam maliyeti 200 bin lira gibi birşey oldu yani önümüzdeki sene bunlara çalışacağım. Klima servisi herhangi bir voltaj koruma satmaya çalışmadı, kombi servisi takmak istedi ama ben araştırıp kendim takmak istedim.
Elektrikçi abilerin fikrine ihtiyacım var. Piyasada böyle ürünler var ne derece kaliteli ne derecede hızlı tepki verir bilmi
Herkese merhaba,

Başlıktan anlaşılacağı üzere kaliteli iki adet voltaj koruma rölesine ihtiyacım var. Yeni bir eve taşındım Multi split klima ve yeni bir kombi taktırdım. Toplam maliyeti 200 bin lira gibi birşey oldu yani önümüzdeki sene bunlara çalışacağım. Klima servisi herhangi bir voltaj koruma satmaya çalışmadı, kombi servisi takmak istedi ama ben araştırıp kendim takmak istedim.
Elektrikçi abilerin fikrine ihtiyacım var. Piyasada böyle ürünler var ne derece kaliteli ne derecede hızlı tepki verir bilmiyorum.

Siz ne önerirsiniz?
entesin gkrc-02f ile birlikte kontaktör tavsiye ederim. klimalarda anakart arızası çok oluyor

Seçilecek gerilim koruma aletlerinin,nötr kopması hali ! ( faz-nötr gerlimi 400 volt olabileceği ! )
ve bu durumun 24 saat bile sürebiliyor olabileceği düşünülerek,çalışma geriliminin ! buna uygun tipte seçilmesinde yarar vardır.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,073
Kullanıcılar
453,072
Son üye
receptırınk

Yeni konular

Geri