Enes6643
Üye
Merhaba arkadaşlar size sormak istediğim cevabını bulamadığım soru var ben motosiklet rölantide şarj yapmadığı için bi devre aldım voltaj yükseltici booster bunu ilk olarak voltajı 24e yükseltip 14.4v düsürmeyi planlıyordum motora takıp denediğimde rölantide 12.0v veriyordu 14.4 e sabitledim motorda gaz verdiğimde 14.8 e çıktı voltaj gine devre çıkışı 14.4 v sabit kaldı benim sorum voltaj giriş 12 v olunca sıkıntı olmaz diyorum ama bu yükseltici regülatör olduğu için voltaj 0.40v düsürüyorya gazı verdiğimde devreye herhangi bir sıkıntı yaparmı risk oluştururmu devre için.
Çıkış gerilimi: DC12V-35V(ayarlanabilir).
Çıkış Akımı: 10A (MAX).
Giriş Akımı:16A (MAX) (10A'dan fazla lütfen soğutucuyu güçlendirin).
Çıkış gücü: doğal soğutma 100W (MAX), güçlendirme 150W (MAX) gerçek güç.
Dönüşüm verimliliği: %94 (Giriş 19V 2.5A Çıkış 16V, Referans olduğunda).
Çıkış dalgalanması: %2 (MAX).
Çalışma sıcaklığı: endüstriyel (- 40 ° c ila +85 °c) ( ortam sıcaklığı, 40 dereceden fazla, lütfen kullanım gücünü azaltın veya - soğutmayı artırın).
Tam Yük sıcaklığı: 45 derece.
Yüksüz akım: 25mA tipik.
Voltaj regülasyonu: ± 0,5%.
Yük regülasyonu: ± %0,5.
Dinamik tepki hızı: 200uS %5.
Kısa devre koruması: Hayır (Lütfen sigortayı veya koruma devresini giriş kısımlarına takın).
Giriş Ters koruması: Hayır (lütfen bir ters korumaya uyun veya giriş kısımlarına bir diyot bağlayın
Buda cevirisi
Giriş kaydı: DC 10V-32V.Merhaba arkadaşlar size sormak istediğim cevabını bulamadığım soru var ben motosiklet rölantide şarj yapmadığı için bi devre aldım voltaj yükseltici booster bunu ilk olarak voltajı 24e yükseltip 14.4v düsürmeyi planlıyordum motora takıp denediğimde rölantide 12.0v veriyordu 14.4 e sabitledim motorda gaz verdiğimde 14.8 e çıktı voltaj gine devre çıkışı 14.4 v sabit kaldı benim sorum voltaj giriş 12 v olunca sıkıntı olmaz diyorum ama bu yükseltici regülatör olduğu için voltaj 0.40v düsürüyorya gazı verdiğimde devreye herhangi bir sıkıntı yaparmı risk oluştururmu devre için.
Çıkış gerilimi: DC12V-35V(ayarlanabilir).
Çıkış Akımı: 10A (MAX).
Giriş Akımı:16A (MAX) (10A'dan fazla lütfen soğutucuyu güçlendirin).
Çıkış gücü: doğal soğutma 100W (MAX), güçlendirme 150W (MAX) gerçek güç.
Dönüşüm verimliliği: %94 (Giriş 19V 2.5A Çıkış 16V, Referans olduğunda).
Çıkış dalgalanması: %2 (MAX).
Çalışma sıcaklığı: endüstriyel (- 40 ° c ila +85 °c) ( ortam sıcaklığı, 40 dereceden fazla, lütfen kullanım gücünü azaltın veya - soğutmayı artırın).
Tam Yük sıcaklığı: 45 derece.
Yüksüz akım: 25mA tipik.
Voltaj regülasyonu: ± 0,5%.
Yük regülasyonu: ± %0,5.
Dinamik tepki hızı: 200uS %5.
Kısa devre koruması: Hayır (Lütfen sigortayı veya koruma devresini giriş kısımlarına takın).
Giriş Ters koruması: Hayır (lütfen bir ters korumaya uyun veya giriş kısımlarına bir diyot bağlayın
Buda cevirisi