XDiscovery
Üye
Yabancılar hobi olarak garaj, küçük atölye gibi yerleri webasto ile ısıtıyorlar.Youtube da birçok video var. Bu olayı ekonomik açıdan değilde değişik deneyim, hobi, çalışma gibi görmek lazım. İşin açıkçası bende de usa malı benzinli 12v 20000 btu webasto var ve kullanmıyorum öyle saklıyorum. Arada bir çalıştırıp gürül gürül hava üflemesi hoşuma gidiyor Artık zevk meselesi mi yoksa trigeri sıyırdığımızın bir göstergesi mi bilmiyorum
Tabi bu konuda ince bir çizgi var benim için. Öyle yeni bi ton para ile alınan webasto ile yapılacak hobi benim için 5 para etmez. Eski şeylerden tamir edilerek yapılanlar benim için zevkli oluyor. Mesela fotoğraftaki webasto belki 60 - 70 yıllık vardır. Birçok yerini orjinaline uygun tamir yaptım, geliştirdim.
Tabi bu konuda ince bir çizgi var benim için. Öyle yeni bi ton para ile alınan webasto ile yapılacak hobi benim için 5 para etmez. Eski şeylerden tamir edilerek yapılanlar benim için zevkli oluyor. Mesela fotoğraftaki webasto belki 60 - 70 yıllık vardır. Birçok yerini orjinaline uygun tamir yaptım, geliştirdim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: