sayın samet4035
sorunuza yanıt verici bir cevap yazmak isterdim.Ama bilmiyorum.Ben bir fabrikada senin ileride yapacağın işi yapıyorum.İleride karşıma weston köprüsü ile ilgili bir problem çıkarsa,ben yapamadığımda amirlerim pek hoş görülü davranmayabilirler.Olur ya tam kışın ortasında kendimi kapının önünde de bulabilirim mazallah.O zaman keşke okuldayken,hocalarıma sorup konuyu kavrasaydım,şimdi işsiz kalmazdım diyebilirim.İnşaallah demem.
Sanırım Sayın Fahri Yetiş,yılların mühendisi olarak,ve yaşca büyüğümüz olarak,babacan bir tavırla size bunu anlatmak istemiş.Piyasada size yardım edecek meslektaşı bulmak zor oluyor.Yardım ettiği anda da o üstad,siz çekirke konumunda kalıyorsunuz.Ve size pense tornavida taşımak,ona da yüksek maaşla size iş yaptırmak vazifesi kalıyor.Ve bu kaymak vazifeden olmak istemeyen üstadınız,konumunu koruyor ve tam siz kabloları çekmişken ve üstad bağlantıya başlamışken,nedense hep aynı yerde pense lazım oluyor ve siz geldiğinizde bağlantı bitmiş oluyor.İnanın bana sayın Fahri Yetiş'in ne demek istediğini anlamış olsaydınız,kendisine sitem değil teşekkür ederdiniz.