WiFi güçlendirme

mehmetaliu

Üye
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir saçmalık yaptım da çalışır mi? Şimdi modem antenine kablo bağladım. Bu kabloyu radyatöre bağladım :D
3. Kattayim. Bahçeden wifi çeker mi :D:cool:

Bahçe dediğin mesafesi nedir stadyum boyutunda bi şi mi? Millet anteni içeçek kutularından yapılma yönlendiricilerle veya büyük süzgeçler takarak çanak antene benzettirerek güçlendiriyor.

Yok ya öyle cook buyuk değil. Belli bir noktada balans bile olur. Teşekkür ederim.

Arabanın alarmını evden 4. 6.kattan yani daha uzaktan kumanda etmede,eğer anahtarlığa takılı bu pilli vericinin pilleri zayıfsa radyatöre çok yakın tutmak oldukça işe yarıyor.(Deneyip görebildim bunu) Çünkü kalorifer tesisatının mevcut çekilmiş donanımı büyük bir anten veya bir nevi anten kuvetlendiricisi görevini başarıyla görüyor.Ancak antenden uzatılan kablodaki tel veya antenin asıl kendisi radyatöre tam temas etmemeli,arada kısa bir aralık (mesafe) kalmalıdır.

Radyatör hattı toprağı,anten hava hattını (ikisi arasında havadaki elektromanyetik dalgaların küçük bir ac akımı oluışturması ile anten olayı tam olarak kullanılıyor) temsil ediyor çünkü prensip olarak.Tam temas ederse bir nevi toprak-hava hattı kısa devresi gibi de olabilir,o zaman bu antenden çok fazla verim alınamaz şeklinde düşünüyorum,mantıklı olarak da düşünülürse eğer.Kolay gelsin.

Teşekkür ederim. Zaten radyatör üzerinde boya var. Temas ettiğini zannetmem.

gene mi sen:)
git 30-50 liraya yuksek guclu wifi al. ugrasma.

Her zamanki gibi olmasa da olur ama olsa daha iyi olur.

wifi portunu sevene de ilk defa rastladim haaaa.
amfi mi kardesimbu:) alt tarafi wi fi. mesafesi yetersiz se daha guclusunu alirsin.

Yeterli. Ama ben yeni şeyler öğrenmek istiyorum o yuzden.
Peki ustalar konuyla ilgili yeni bir saçma sorum var:
Bunu bir devre ile (kondansator vs.) Guclendirmem mümkün müdür?

Forum istatistikleri

Konular
129,852
Kullanıcılar
452,706
Son üye
nurbay aktaş

Yeni konular

Geri