anakartım 945gcm s2 c gıgabayt mış,,, usb format destekliyormu bu anakart bilmiuyorum?? ,,verdiğiniz anlatıma göre kolay gibi gözüküyor,,şöyle sıra sıra ne yapacağımı anlatabilirmisiniz,ilk defa deneyeceğim, teşekkürler
tamam deniyeceğim, teşekkürler kardeşim,Sn. ibrahim-,
Eğer anakartınız çok eski değilse, USB ile Windows 7 kurulumuna engel olacağını düşünmüyorum. Önemli ve ihtiyacınız olan, BIOS yazılımında Boot, Boot Sequence ya da Boot Options gibi isimlerle yer alabilecek seçenekte HDD, DVD seçer gibi USB seçebilmenize imkan sağlanmasıdır.
Ben de daha önce hiç denemedim. Ancak Chip Online'da yer alan anlatımda her şey adım adım ve açık bir şekilde anlatılmış. Bence oradan takip etmenizde bir sakınca olmayacaktır.
Saygılarımla,
biostan flası ilk sırada görmesi için evvela flas bellek i boot edecen ki bios flash bellek i görsün .tamam deniyeceğim, teşekkürler kardeşim,
ilk başta flas boot edilmesi gerekiyor senin dediğinin olması için flash ı boot etmeden boot secuence kısmında flash bellek i göremezsin..bunun için winto flash programı gerekiyor.Sn. ibrahim-,
Eğer anakartınız çok eski değilse, USB ile Windows 7 kurulumuna engel olacağını düşünmüyorum. Önemli ve ihtiyacınız olan, BIOS yazılımında Boot, Boot Sequence ya da Boot Options gibi isimlerle yer alabilecek seçenekte HDD, DVD seçer gibi USB seçebilmenize imkan sağlanmasıdır.
Ben de daha önce hiç denemedim. Ancak Chip Online'da yer alan anlatımda her şey adım adım ve açık bir şekilde anlatılmış. Bence oradan takip etmenizde bir sakınca olmayacaktır.
Saygılarımla,