Xerox 3020 yazıcı anakart sorunu

saitbilgi

Üye
merhaba değerli ustalarım benim yazıcım elektrik kaplosu sağlam olduğu halde elektrik gelmiyor kabloları değiştirdim olmadi elektronikçi arkadaşa götürdüm ve herhanhi bir sorun görmedi kontrol etti sadece de printer karta giden 3 wolt gelmiyor bir türlü sorunu çözemedim bana yardımcı olsaniz ışıklar hiç yanmiyor

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    238.9 KB · Görüntüleme: 2
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    196 KB · Görüntüleme: 3
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    351.4 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
elektronikçi arkadaşa götürdüm ve herhanhi bir sorun görmedi kontrol etti
Tamam
sadece de printer karta giden 3 wolt gelmiyor bir türlü sorunu çözemedim
Elektronikçi arkadaşınıza 3 voltun gelmediğini neden söylemediniz?
Bu tür teknik arızalar, analiz/ ölçümleme yapmadan çözülemez.
Kartı elektronikçi arkadaşınıza tekrar gösteriniz.
Buraya sorduğunuz sorunun yanıtını alırsınız.

güzel insan, üzerinde kaç tane bileşen var ki? elektronikçi arkadaş bir daha ölçüm yapsın. seri lamba girerek enerji versin, sorunu daha kolay bulur. voltaj takibi yaparak tekrar kontrol etsin. elektronikçi arkadaşa bunları söylemek bize düşmez ama siz hatırlatın.

Paylaştığınız fotoğraf herhalde temsili . Önden ve arkadan net bir fotoğraf alalım. 3 Voltun yerini de işaretlerseniz iyi olur.

güzel insan, üzerinde kaç tane bileşen var ki? elektronikçi arkadaş bir daha ölçüm yapsın. seri lamba girerek enerji versin, sorunu daha kolay bulur. voltaj takibi yaparak tekrar kontrol etsin. elektronikçi arkadaşa bunları söylemek bize düşmez ama siz hatırlatın.
Tşk ederim ustam

Yalnız sizin bu paylaştığınız foto bu makineye ait olamaz . Girişteki doğrultma devresinden sonra 200 Voltluk tek kondansatör var . 110 Voltluk beslemeli bir cihazın olması ihtimali yüksek .

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,155
Kullanıcılar
453,255
Son üye
Cemile Şirin

Yeni konular

Geri