ceyran21 Üye Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 261 Puanları 1 Yaş 56 10 Şub 2025 #1 arkadaşlar resimdeki başlıkta böyle bir sorun vardı başlığı değiştirdik ama iç kısmında herhangi bir zedelenme yaralanma yoktu tertemizdi neden kaynaklanıyor bu sıkıntı
arkadaşlar resimdeki başlıkta böyle bir sorun vardı başlığı değiştirdik ama iç kısmında herhangi bir zedelenme yaralanma yoktu tertemizdi neden kaynaklanıyor bu sıkıntı
fahri yetiş Onursal Üye Onursal Üye Katılım 5 Tem 2007 Mesajlar 6,451 Puanları 1,356 10 Şub 2025 #2 Topraklama kablosu,2 taraftan birdenmi bağlı ? Ekli dosyalar YG KABLO KILIF TOPRAKLAMASI 1.pptx YG KABLO KILIF TOPRAKLAMASI 1.pptx 75.9 KB · Görüntüleme: 12 YG KILIF TOPRAKLAMA 2.jpg 593.8 KB · Görüntüleme: 142 ZIRH TOPRAKLAMA YÖNTEMLERİ.pdf ZIRH TOPRAKLAMA YÖNTEMLERİ.pdf 1 MB · Görüntüleme: 9 YG KILIF TOPRAKLAMASI 3.jpg 377.8 KB · Görüntüleme: 130 Son düzenleme: 10 Şub 2025
Konu Sah KS ceyran21 Üye Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 261 Puanları 1 Yaş 56 10 Şub 2025 #3 fahri yetiş' Alıntı: Topraklama kablosu,2 taraftan birdenmi bağlı ? Genişletmek için tıkla ... hayır hocam tek taraflı bağlı sadece dış yüzeyde hasar var oda fiziki bir hasar yok böyle kireçlenmiş gibi Son düzenleme: 10 Şub 2025
fahri yetiş' Alıntı: Topraklama kablosu,2 taraftan birdenmi bağlı ? Genişletmek için tıkla ... hayır hocam tek taraflı bağlı sadece dış yüzeyde hasar var oda fiziki bir hasar yok böyle kireçlenmiş gibi
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 10,857 Puanları 2,956 10 Şub 2025 #4 Daha önce patlayan başlık fazında bu kablo yolu ait kabloda sorun , siğorta atması , direk başlıkta sorun yaşadınızsa . Kabloya su girmiş olabilir . Diğer Trafo ve direk başlığı montajı iyi yapılmamış olabilir . Daha önce meydana gelmiş olay . ( kablo nem , su , vs . ) İkinci başlıkta ileri zamanda patlamıştı . Yeni yapılan trafodaki başlığı direkteki başlığı ve tüm kabloyu gözlemlemeniz . Gece karanlıkta kontrolu .
Daha önce patlayan başlık fazında bu kablo yolu ait kabloda sorun , siğorta atması , direk başlıkta sorun yaşadınızsa . Kabloya su girmiş olabilir . Diğer Trafo ve direk başlığı montajı iyi yapılmamış olabilir . Daha önce meydana gelmiş olay . ( kablo nem , su , vs . ) İkinci başlıkta ileri zamanda patlamıştı . Yeni yapılan trafodaki başlığı direkteki başlığı ve tüm kabloyu gözlemlemeniz . Gece karanlıkta kontrolu .
Konu Sah KS ceyran21 Üye Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 261 Puanları 1 Yaş 56 10 Şub 2025 #5 arkaplan' Alıntı: Daha önce patlayan başlık fazında bu kablo yolu ait kabloda sorun , siğorta atması , direk başlıkta sorun yaşadınızsa . Kabloya su girmiş olabilir . Diğer Trafo ve direk başlığı montajı iyi yapılmamış olabilir . Daha önce meydana gelmiş olay . ( kablo nem , su , vs . ) İkinci başlıkta ileri zamanda patlamıştı . Yeni yapılan trafodaki başlığı direkteki başlığı ve tüm kabloyu gözlemlemeniz . Gece karanlıkta kontrolu . Genişletmek için tıkla ... kablonun diğer ucu direkte değil kesici çıkışına bağlı
arkaplan' Alıntı: Daha önce patlayan başlık fazında bu kablo yolu ait kabloda sorun , siğorta atması , direk başlıkta sorun yaşadınızsa . Kabloya su girmiş olabilir . Diğer Trafo ve direk başlığı montajı iyi yapılmamış olabilir . Daha önce meydana gelmiş olay . ( kablo nem , su , vs . ) İkinci başlıkta ileri zamanda patlamıştı . Yeni yapılan trafodaki başlığı direkteki başlığı ve tüm kabloyu gözlemlemeniz . Gece karanlıkta kontrolu . Genişletmek için tıkla ... kablonun diğer ucu direkte değil kesici çıkışına bağlı
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 9,456 Puanları 4,556 Yaş 42 10 Şub 2025 #6 Termal kamera bulabilirseniz bir kontrol yapmanızda fayda var . @fahri yetiş baba harmonik kaynaklı olabilir mi ?
Termal kamera bulabilirseniz bir kontrol yapmanızda fayda var . @fahri yetiş baba harmonik kaynaklı olabilir mi ?
fahri yetiş Onursal Üye Onursal Üye Katılım 5 Tem 2007 Mesajlar 6,451 Puanları 1,356 10 Şub 2025 #7 Malzeme kalitesi ile ilgili olabilir.Her konuda harmoniğin günahını almıyalım bence .
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 9,456 Puanları 4,556 Yaş 42 10 Şub 2025 #8 arkaplan' Alıntı: Gece karanlıkta kontrolu Genişletmek için tıkla ... 40 yıllık tellağım , böyle sırt görmedim diye bir deyim vardı üstadım.
arkaplan' Alıntı: Gece karanlıkta kontrolu Genişletmek için tıkla ... 40 yıllık tellağım , böyle sırt görmedim diye bir deyim vardı üstadım.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 10,857 Puanları 2,956 10 Şub 2025 #9 Under Ground' Alıntı: 40 yıllık tellağım , böyle sırt görmedim diye bir deyim vardı üstadım. Genişletmek için tıkla ... 40 +1 yıl gerisinde kalmışım . Termal kamera yok . Yeni aletler ve cihazlar geldiğini biliyorum . Unutmassam sormam gerek . Kolay Gelsin Sağlıcakla ....
Under Ground' Alıntı: 40 yıllık tellağım , böyle sırt görmedim diye bir deyim vardı üstadım. Genişletmek için tıkla ... 40 +1 yıl gerisinde kalmışım . Termal kamera yok . Yeni aletler ve cihazlar geldiğini biliyorum . Unutmassam sormam gerek . Kolay Gelsin Sağlıcakla ....
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 9,456 Puanları 4,556 Yaş 42 10 Şub 2025 #10 arkaplan' Alıntı: 40 +1 yıl gerisinde kalmışım . Termal kamera yok . Yeni aletler ve cihazlar geldiğini biliyorum . Unutmassam sormam gerek . Kolay Gelsin Sağlıcakla .... Genişletmek için tıkla ... Isırarak kontrol de var avatar resmindeki gibi üstadım . Hatta en makbülü olabilir .
arkaplan' Alıntı: 40 +1 yıl gerisinde kalmışım . Termal kamera yok . Yeni aletler ve cihazlar geldiğini biliyorum . Unutmassam sormam gerek . Kolay Gelsin Sağlıcakla .... Genişletmek için tıkla ... Isırarak kontrol de var avatar resmindeki gibi üstadım . Hatta en makbülü olabilir .