arkadaşlar yaşlı bi ananemiz var hemen iki alt katımızda.aldığı ilaçlar dengesini kaybettirip düşüyor sürekli ben ona ulaşabileceğe yerlere acil durum butonu koymayı ve butonların ucunda ki zilide bizim eve koymayı planlıyorum.fakat ziller 220 ile mi 12 ile mi çalışıyordu bunlara ayrıyetten güç kaynağı almam gereklimi hatırlayamadım.birde bu endüstride kullanılan acil durum butonları iş görür değilmi zili devamlı devrede tutması açısından
Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun , Allah sağlık versin .
Walkie Talkie telsizi tipi : uyarı butonu olan ve ses iletişimi olan ( kısmen sesli telsiz kullanıımı hastanın yapacak eğitimi olması gerekir . pil şarj edilmesi gereklidir .
veya
uzaktan kablosuz zil butonu ve zili kullanın .
Önemlisi !!! bu butona basacak durumu olacak mı ?
Cihaz iki adet karşılıkllı olacak düşme oluştuğunda ile ayrılacak , ayrıldığı zaman devreye girecek
Düşme sonucu uyaracak baskı sonucunda uyarı sistemi ile çalışacak olabilir !!!
Düşünmek gerekir .
Her iki tip olması yararlıdır . ( Uyarı buton , ses , görüntü vs gibi cihaz + ayrılma sistemi , baskı sistemi düşme cihaz )
Bence güçlü iletişim ( kablosuz zil sistemi ) ile
iki buton düşme nasıl oluyor ? yüzü koyun , sırt üstü diyerek
düşme temas noktası neresidir tesbiti ? ile ( zemine ) uyarı butonun teması ile )
bacağın diz ve kol diz olarak buralara olabilir .
ve diğer ayrılma yöntemi lle .
DİĞER
http://www.hepsiburada.com/torch-a2-buyuk-tuslu-cep-telefonu-pm-telcept2c00a2
( anka da masa şarj ünitesi var ) ( üst benzer telefon ) ( özellikleri aynı )
Sms veya telefon ile birini sos bildirimi seçiyorsun .
Buton sn süresi var . sesli alarm çalıyor ( tel üzerinden )
Dğer kayıtlı telefon hattına bildirim başlıyor .
Telefon için 5 adet tel no . ( 1. ci den başlıyor açmassa , 2 devreye giriyor 3 - 4 - 5 tekrar
Kolay Gelsin .