Yanıp Sönen Lamba Devresi Yardım

Anlamadığım şey; her an lambaya dokunulacak mı?
Sistem bir kere takılacak ve kullanılacak, ancak lamba bozulursa değişim yapılacak.

@AlexZanardi kardeşim, lamba ömrü uzun olması için;
(yapabilirsen) iki duy bağla, lambaları seri bağla. Flamanlı lamba kullan. Uzun süre kullanılır.

1786813828968.webp

Sistem bir kere takılacak ve kullanılacak, ancak lamba bozulursa değişim yapılacak.

(yapabilirsen) iki duy bağla, lambaları seri bağla. Flamanlı lamba kullan. Uzun süre kullanılır.

Ekli dosyayı görüntüle 123261
Flamanli bulmak sıkıntı değil mi günümüzde zor iken ilerde altın bulmak gibi ...

Diğer arkadaşların yazdığı gibi trafonun çıkış gücüne 12v - 24v göre lede dönüşüm pekala mümkün konu sahibine lafım.

Ekli dosyayı görüntüle 123261
Aynen Filamanlı ampül bağladım. LED sürekli yanıp sönünce patlıyormuş. Teşekkürler

Yukarıda da önerdiğim gibi DC12/24V led ampul tehlikeyi en aza indirir. Röleden nötr geçirince bu defa ampulde sürekli faz olacağından yine tehlike. Zaten ampulden dönen faz da rölede olacak. O sebeple ayrı bir ampul/hattan dc12/24v ampul/modül led en az risk.
Sağlam bir Zil siparişi verdim. Birde sigorta panosunda ayrı bir sigorta hattı ve kaçak akım rölesi mevcut oraya bağladım. Teşekkürler

Forum istatistikleri

Konular
133,402
Kullanıcılar
459,317
Son üye
mesih099

Yeni konular

Geri