AhmetLia
Üye
Merhabalar
Geçtiğimiz haftalarda çatıma 5 Kw lık on grid sistem kurdum.
Kurduğum bahçemde 3 Hp sulama kuyusuda vardı bu sebeple olmuşken trifaze inverter alayım dedim fakat bugün gördüm ki evde ben bunu kullanamıyorum
Cunki Trifazede malumunuz 3 faz var ancak evdeki cihazlar 1 faz 1 nötr
İş böyle olunca invertenden bakınca Elektrik haliyle 3'e bölünüyor.
Örneğin klima 2 Kw çekerken sadece 600 Watt ı inverterden geliyor geri kalan 1.4 kw sebekeden çekiyor
Halbuki o anda paneller zaten 4 Kw a yakın elektrik üretiyor ancak ev tek faz olunca kullanamıyor.
Inverter firması ile görüştük tek çözüm evdeki 3 faza yük dağılımı yapın herseyi aynı anda çalıştırın diyor ancak ben hayatımı buna göre sekillendiremem hak verirsiniz ki Bi klima açmak için hem camasir makinasi hemde bulasik makinasi çalıştıramam.
Acaba Bu işin Bi çözümü veya cihazı varmidir
Inverterim Huawei 5 Kw Trifaze On grid
Acaba inverterin menüsünde bunu ayarlayacak bir menü falan yokmudur
Geçtiğimiz haftalarda çatıma 5 Kw lık on grid sistem kurdum.
Kurduğum bahçemde 3 Hp sulama kuyusuda vardı bu sebeple olmuşken trifaze inverter alayım dedim fakat bugün gördüm ki evde ben bunu kullanamıyorum
Cunki Trifazede malumunuz 3 faz var ancak evdeki cihazlar 1 faz 1 nötr
İş böyle olunca invertenden bakınca Elektrik haliyle 3'e bölünüyor.
Örneğin klima 2 Kw çekerken sadece 600 Watt ı inverterden geliyor geri kalan 1.4 kw sebekeden çekiyor
Halbuki o anda paneller zaten 4 Kw a yakın elektrik üretiyor ancak ev tek faz olunca kullanamıyor.
Inverter firması ile görüştük tek çözüm evdeki 3 faza yük dağılımı yapın herseyi aynı anda çalıştırın diyor ancak ben hayatımı buna göre sekillendiremem hak verirsiniz ki Bi klima açmak için hem camasir makinasi hemde bulasik makinasi çalıştıramam.
Acaba Bu işin Bi çözümü veya cihazı varmidir
Inverterim Huawei 5 Kw Trifaze On grid
Acaba inverterin menüsünde bunu ayarlayacak bir menü falan yokmudur
Son düzenleme: