Hocam Technopat'taki konuyu da açan kişi benim. Oradaki son çözümü de ben yaptım da buraya onu atmayı unutmuşum. Ek olarak kimse yanlış anlamasın ama bu forumda yardımcı olmak isteyen insanlar nedense bana pek denk gelmiyor. Bilmediğim bir şeyi soruyorum bana araştır diyorlar. Ee ben de tam olarak onu yapıyorum, bilene fikir danışıyorum. Burada bir soruya cevap vermenin karşıdaki kişi için kolaya kaçmak olduğunu düşünüyorlar sanırım. Hep bir ters üslup var. Ben daha yolun başında olan bir öğrenciyim, yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. Ama buradaki arkadaşlar ters üslup ile karşıdakini küçümsüyor üstüne bildiğini de söylemiyor. Maalesef çok değişik bir ortam. Benim görüşüme göre oldukça da ters olan bir durum maalesef. Ben imkanım varsa yardım eden biriyim. Bildiğimi saklamayı sevmem çünkü bilgi paylaştıkça çoğalır. Ama buradaki onu görmek biraz güç. Ek olarak teşekkür ederim chegg.com'da sormuşsunuz benim için ama maalesef üyeliğim yok. Üyeliğim olsaydı zaten direkt oraya sorardım. O yüzden göremiyorum çözümü. Rica etsem sizde varsa paylaşabilir misiniz?