Yaptığınız en komik hata nedir?

mesleğe başladığım ilk yıl bize yeni bir güvenlikçi arkadaş tayinle gelmişti kesici hücresinden arızalı kesiciyi söktük dışarı çıkardık yenisini de araçdan indirip içeri aldık.Güvenlikçi arkadaş merak etmiş kesiciyi inceliyor elide üstünde bende baktım kesici kurulu kapama düğmesine bastım yayın boşalmasıyla gümleme sesi çıkınca arkadaş havaya fırladı korkudan sapsarı olmuştu gülmekden yerlere yatmıştık :):):)
 
Son düzenleme:
şehirlerarası yolculuk yaparken yanlış firmaya binmişim
 
Kısa devre. Bazen İstemeden bazen isteyerek yaptığımız kısa devre hataları. Mavi bir ışık görüntüsü ardından gelen 3-5 sn lik (gözlerdeki)karanlık ve çıkan gürültü.
 
bikeresinde ramazan ayı oruçluydum, çok dalgın olurum öle olunca elimde hilti duvarı deliyorum, deldiğim yerin dibindede 3x1.5 ttr var ben dalmışım deliyorumda deliyorum :D en son bi baktım boom sigortalar attı, ttr yi dolamışım matkaba :D
 
bugün ups bağlantısı yaptım ancak bağlantılar tamam line failure veriyor. ne ( R S T ) değişiklikleri bile yaptım olmadı. (TUNEL ACV 21) güç kartını aldım yarın kontrol edecem. ne olabilir? doğrumu yaptığım?
 
yıldız ucgen panosu yapıyorum 30x 40 polyester kcuk bır pano panoyu yptım bıtırdım bırde baktımkı panoyu ters yapmısım pano markası kapagın sol alt kosesınde degılde sag ust kosesınde ters bı sekılde yazıyor dolayısıyla kapak ters acılıyor tabı cozumu yıne bende kucuk avuc taslamayla yazıyı ımha ettım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,967
Mesajlar
922,172
Kullanıcılar
451,163
Son üye
Taner kayim

Yeni konular

Geri
Üst