Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"serkanonce" adlı kullanıcı forum içerisinde şahsıma hakaret ettiğinden dolayı 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
ikoc46 adlı kullanıcı "Mesaj sayısını yükseltmek amacıyla konulara alakasız mesaj yazmanızdan dolayı 7 gün süreyle yasaklandınız" Mesajını görecek şekilde yasaklanmıştır.
 
postal1988 adlı üye küfür içerikli mesajından dolayı 7 gün süre ile yasaklanmıştır, tekrarı halinde süresiz yasaklanacaktır...
 
isadogan adlı kullanıcı;

Uyarıma rağmen

1- Mesajları yanlış bölümlerde açmak,
2- Formata uygun olmayan iş ilanı oluşturmak,
3- İmla ve Türkçe kullanım kurallarına uymama

Hatalarından dolayı tarafımdan 3 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
 
ardaenes2007 adlı üye küfür içerikli mesajından dolayı 7 gün yasaklanmıştır.Tekrarı halinde süresiz yasaklanacaktır.
 
dikey4141 adlı üye yazdığı ağır içerikli küfürler nedeniyle süresiz yasaklanmıştır.
 
karafetva isimli üye forumda yasak olmasına rağmen dini konularda polemik çıkarmak, bozuk üslupla yazılar yazmak ve yöneticilerin uyarılarını dikkate almamaktan dolayı 1 hafta uzaklaştırılmıştır.
 
karafetva ısımlı uye forumda sayın azraıl tarafından yasaklanmasına ragmen yenı uye ısmı(fetvakara)alarak yine dini konularda polemik cikarmak ve forum kurallarini alenen ihlalden dolayi forumdan suresiz olarak uzaklastirilmistir.ikinci uye ismide fetvakara da suresiz olarak uzaklastirilmistir
 
fetva_kara isimli üye dini konularda ısrarla polemik çıkarmak ve yöneticiye hakaret etmekten dolayı forumdan uzaklaştırılmıştır.

Not: Burası sadece mesleki gelişim platformudur. Burada hiçbir üyemize dini konularda baskı yapılamaz. Dini tarikatlerden, şeyhlerden değil de Kur'an-ı Kerim'den öğrenseniz bu yaptığınızın yanlış olduğunu zaten görecektiniz. Müzik dinledi diye üyelerimizi ve yöneticilerimizi kafir gibi gören örümcek beyinli bir zihniyeti forumumuzda istemiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,459
Mesajlar
926,989
Kullanıcılar
452,016
Son üye
kartalerdal67

Yeni konular

Geri
Üst