yeni şeyler bulmak

genellikle icat konusunda büyük bir bulus yapma egilimin de oldugumuz icin kücük , maliyeti fazla olmayan , kullanıslı seyleri görmezden geliyoruz . acıkcası yeni bir sey bulmak yerine bulunan seyleri bir araya getirerek güzel bir kombinasyon sunabilirsiniz . en basiti alarmlı ilac kapagını ilac firmasına satıp yılda milyon dolarlar kazanılıyor ( saka degil bu kapagın patenti sabancı ve roche satıldı :) ) ne ise yarar alarmlı ilac kapagı demeyin seker hastaları ve düzenli ilac alan hastalar icin birebir :)
 
Bu gün pioza kırıstallerinden 20 adetini kılavye tuşlarının altına yerleştirdim deneme olsun diye akünü normalde 4-4.5 saat giderdi bugün hiç şarja baglamadan 13 saattir acık ve normalin üzerinde kullanım (müzik ses )sürem oldu sabaha kadar da açık bırakacagım bakalım ne zaman akü bitecek.
 
Furkano yeni birşey ortaya koyma kolay değildir. Benim sana önerim insanların hayatlarını kolaylaştırıcı (özellikle özürlülerin yaşlıların ve çocukların) şeyler yapmaya çalış. zamanla senin bu bilgi birikimin ve iyi niyetin önüne ışık olabilir.. neden olmasın?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,759
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst