evet kusura bakmayın biraz dağıttık.Sorun değil farklı yerlere dagılsada bir noktadan gene konu ilişkili
Sent from my E5603 using KontrolKalemi Forumu mobile app
evet kusura bakmayın biraz dağıttık.Sorun değil farklı yerlere dagılsada bir noktadan gene konu ilişkili
Sent from my E5603 using KontrolKalemi Forumu mobile app
Doğuş kalıp fena kesmiyor. Ama kargosu sorun bence. İllaki aluminyumlarım ezilme riski oluyor kargoda... mümkünse gidin alın.
Yeni makinalar için tavsiye. Spindle'ın önden başkayacak ek bir levha mutlaka yapın.
Bu arada online parça aluminyum satın alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz? 20cmx20cm bir parça lazım bana mesela ama online satan bir yer bulamadın.
Bir de kargocular, adam otelin kapısına bıraktı 20 kg yumuşatıcı bidonunu bizde kapıya teslim dedi, sonra fıtık oldum nutukları ...Online zor abi gıcık iş kimse uğraşmaz. Sanayici adama online iş sakat iş heleki malzemeci ise
metalavm.comBu arada online parça aluminyum satın alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz? 20cmx20cm bir parça lazım bana mesela ama online satan bir yer bulamadın.
Foruma da reklam kokar olur diye soramadım.
Ben sürekli alışveriş yapıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Özel ölçü için arayınca da yardımcı oluyorlar.MetalAVM'yi gördüm de güvenemedim bir türlü. Foruma da reklam kokar olur diye soramadım. Deneyen var mı?