kiki6985
Üye
Elektronik teknikerleri yüksek gerilimde çalışma belgesi alabiliyor mu?
elektronikçiler alamaz ben tedaş eğitim merkezinde hocayım.... daha detaylı bilgi için Türkiye 'nin Yüksek Gerilim Platformu . . . e bakın
nasıl aldınız bende elektronikçiyim yardımcı olurmusunuzAlabiliyor kardeşim bende elektronikçiyim aldım ...
elektronikçiler alamaz ben tedaş eğitim merkezinde hocayım.... daha detaylı bilgi için Türkiye 'nin Yüksek Gerilim Platformu . . . e bakın[.
bende bişey sormak istiyorum ben elektirik teknisyeniydim ve 2005 yılında izmir ışıklar eğitim merkezinden ekat belgesi aldım sonra kontol ve otomasyon 2 yıllık mezun oldum o belgem geçersizmi oldu...
elektronikçiler alamaz ben tedaş eğitim merkezinde hocayım.... daha detaylı bilgi için Türkiye 'nin Yüksek Gerilim Platformu . . . e bakın[.
bende bişey sormak istiyorum ben elektirik teknisyeniydim ve 2005 yılında izmir ışıklar eğitim merkezinden ekat belgesi aldım sonra kontol ve otomasyon 2 yıllık mezun oldum o belgem geçersizmi oldu...
Benim kesin bir bilgim yok fakat neden geçersiz olsun ki sonuçta siz hala elektrik teknisyenisiniz tabi bu benim fikrim