Yurtdışı için fikirlerinize ihtiyacım var?

mrb arkadaşım öncelikle firmayı bi araştır.sağlammı değilmi.anladığım kadarıyla 3 ay sözleşmeli gidiyorsun bu durumda pasaportu vermezler zaten.sonuçta firmada kendini sağlama almak zorunda
 
zaten işde yattı artık.yaşadığım yerde de mesleğime göre iş bulamıyorum.gerçi mesleği geçtim artık ne olsa yapacağızda o da yok hayırlısı allahtan inşaallah iyi bir iş çıkar karşıma.
 
valla zor bu ulkede ben hanımla ayrılma noktasına geldım ya burada kalıp perısan olucaz yada dısarı kacacaz baska yolu yok sevgılı meslekdası bu bole bılıne !
 
valla zor bu ulkede ben hanımla ayrılma noktasına geldım ya burada kalıp perısan olucaz yada dısarı kacacaz baska yolu yok sevgılı meslekdası bu bole bılıne !
aynı dert bende de var gidiyorum diyorum yok gitme kalsan ne yapacaksın.iş yok olsada yeterli para veren yok
 
arkadaşım ben yurt dışında saha elektrikte çalışan bir tekniker olarak sana tavsiyem maaş bana göre az,bide evlisin,libyada hayat çok ucuz ama şantiyecilik çok sıkıntılı bir durumdur,en az 6 ayda bir 15 gün iznin olacaktır oda eğerki stafsan yani yönetici bazında sölüyorum,sen bide düz elektrikçi olarak gideyim dersen senede 1 izin olur genelde yurt dışı sözleşmeleri böyledir bide en az günde 11,12 saat çalıştırırlar,pasaport parasını firma karşılayacağını tahmin etmiyorum,ama vize işlemlerini yaparlar,ilk gittiğinde 6 ay kalmak zorunda kalabilirsin erken bırakmayı düşünürsen vize ücretlerinide sana karşılatırlar,bu anlattıklarım benim gördüklerimden bildikleirmden bahediyorum bide firma sağlammı eğerki taşeronla gideceksen dahada sıkıntılı olabilir ama yinede şartları bir konuş değerlendir sana uyarsa neden olmasın,ama o parayı türkiye şartlarındada kazanabilirsin diye düşünüyorum,sonuçta gurbete çıkıyosun ha türkiye içi ha yurtdışı,maaş çok az 1200$???
 
arkadaşlar bende yurt dışında çok çalıştım şimdi iş arıyorum yurt dışına elektrikçi götüren firmalar varsa fakat hemen götüren bilgisi olan arkadaş bana haber versin lütfen
 
bu iş yattı ama yeni bir iş umudu var şimdi libyada yine maaş konusu tam netleşmedi ama anladığım ve gördüğüm kadarıyla gitmekten başka çarem yok.borç gırtlağa akadar geldi.birde maddi destek beklediğim insanlardan elim boş döndüm.burada ufak bir dükkan açamka istiyordum ama olmuyor!
yani bana yol göründü arkadaş borçlarımı ödeyecek kadar para kazanmayı umuyorum inş. hayırlısı olur.kesin tarih belli değil ama bu iş olursa mutlaka gideceğim buralardan.elektrikten anlıyorum bilgisayardan anlıyorum ama burada felçli gibi hiç bir iş yapamıyorum.
ekmek aslanın ağzında demiş atalarımız artık ağzınıda geçmiş nerdeyse bulup kazanacağız bugün libya yarın başka bir ülke artık seçeneğimiz kalmadı.
 
Valla ustalar ben daha öğrenciyim şu vaziyeti görünce acaba okulu bitirmesemmi diyorum.Memleket ne hale gelmiş?Gerçi bende iş arıyorum boş vaktim çok olduğıundan almıyolar heralde okul yüzünden almıyolar diyordum meğer durum farklıymış.En iyisi ingilizceyi biraz daha geliştirmek yurd dışına falan çıkacak olursak işe yarar belki...Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,905
Mesajlar
921,574
Kullanıcılar
451,059
Son üye
landonor
Geri
Üst