sakın haa, aklına bile getirme, bunların yaptıkları hesleri düşündükten sonra, yapmasalar da olur. hem adamlar duble yollar yapıyorlar sen onlara bak. birde icat diyorsun diyorsun da, üniversitelerin hali malum, profların hali malum, argeye ayrılan bütçeler malum. tubitakın ödül verdiği projeler malum (kapağını açınca içinde ışık yanan ekmek dolabı) yaaa daha ne diyeyim benTürkiye'de şimdiye kadar iki tane baraj yapılıp
hayırlısı diyemiyeceğim ama artık arabam olmadığı için beni ilgilendirmiyor diyeceğim; yalan toplu taşımaya, taksiye gelen zam bana da giriyor.bugün 13 tl den ilk bezinimi aldım. 13.00 tl ankara.
hem adamlar duble yollar yapıyorlar
@paskomya nın duble yollarında iyi hızlar diliyorum dostumbugün 13 tl den ilk bezinimi aldım. 13.00 tl ankara.
Cidden böyle bir dalda ödül mü verdiler? Hem de Tübitak................ tubitakın ödül verdiği projeler malum (kapağını açınca içinde ışık yanan ekmek dolabı) yaaa daha ne diyeyim ben....
https://www.google.com/search?q=ışı...E&biw=1326&bih=623&dpr=1#imgrc=5ob0LYt1Ol6igMCidden böyle bir dalda ödül mü verdiler? Hem de Tübitak..
Kaynak alabilir miyim? Jüriyi merak ettim de?
Bu konuda haklısınız zam ın amacı eksik üretim değil kütahya ya 1 milyon yolcu garantili havaalanı yapıp hazine garantisi verecek kadar ileri görüşlü siyasetçilerimizin olması ben kocaeli de oturuyorum şuan ki işim nedeniyle yalova,bursa balıkesir otobanını bir çok sefer kullandım sadece yalova bursa arası 40 küsür tl bursa balıkesir arası 60 küsür tl Osmangazi köprüsüne evim yakın ama bir kere geçemedim 195 tl di geçen sene bizim aracımız doblBenim gördüğüm bu kadar zam/zamların nedeni bütçedeki delik.Buradan gelen paralarla başka yerleri finanse etmek borç kapatmak v.s peşindeler
Eh yani Ustam bende ciddi ciddi Tübitak ödülleri bu tür biir şeye gitti zan ettim ve deminden beri Türbitak sitesinde fink atıyorum
Bu mesele Türkiye'nin bir türlü doğru anlaşılamayan bir meselesi bana kalırsa....miras yedi gibi atalarımızdan kalan fabrika,liman,millipiyango,tekel gibi kurumları üç-beş kuruşa sattık ya da hibe ettik yandaşımızdaki şirketlere soruyorum size tekel in zarar etme imkanı var mı yada millipiyangonun veya çaykur un zarar etmesi nasıl sağlanabilir bu kurumların?hadi zarar etti satarak ne kazandık?bütün bu kurumları değerinden ucuza sattık ve şimdi ekonomi daha kötü eğer ekonomi doğru yönetilseydi bu kurumlar satılınca ya düze çıkmış olurduk ya da satmazdık hala devletin olurdu bu kurumlar ekonomi de bu kadar kötü olmazdı!Hem atadan kalan mirası bitirdik hem de ekonomiyi daha kötü hale getirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?