kontaktörü çıkartıp deneyeceğim ilk testi.İlk olarak Schneider 12A kontaktöru aradan çıkarın zaten faydası yok .
Tekrar test yapmaniz .
Bu sorun nasıl baş gösterdi ?
Yeni 16A zaman rölesi mi takıldı.
Böyle sorun baş gösterdi.
Daha önce bu sistem vardi .
Bu durum baş gösterdi.
müteahhit işleri kendi tarifesinden yapınca, bizim gibi bilmeyenler de olunca bir şekilde kılıfına uydurmuş görünüyor sonucu.
Bir elektrikçi çağırınız.öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. elektrik işlerinden ileri düzeyde anlamam, evde kendi ihtiyacımı kendim çözüyorum diyebilecek kadar bilgim var.
apartmanımızın bina dış aydınlatmasında 10 adet aplik var. bunlara ben 9w led ampüller taktım.
dış aydınlatmaya güç aldığımız sigorta b25, ardından legrand 16a mekanik zaman rölesi ve schneider 12a kontaktör kullanıyoruz.
zaman rölesini manual çevirdiğim zaman bir sorun olmuyor, ancak 18:00-07:00 arasında kurulu röle kendisi çalışırken röle devreye girerken ya da devreden çıkarken b25 sigortayı ve bağlı olduğu b32 apartman aydınlatma sigortasını attırıyor.
sigortaları kaldırıp röleyi ve aydınlatmayı tekrar devreye soktuğumda bir sonraki röle bitiş/başlangıç anına kadar bir sorun yaşamıyorum.
bu sorun neden olur, naısl çözebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?