Windows XP geri döndü!

Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları/kullanıcı hesabı ayarlarını değiştir/sürgüyü ...en alta indirir iseniz gvenlik ayarları ile ilgili sorun kalmaz.
Bu özelliklik kevgir win5 in güvenlik sorunları çok can sıkıcı olunca win6 (vista) ile gelen bir özellik.
Aslında son derece etkin birt korumadır.
Yüksek seviyeye çekerseniz kendi exe leri dahil hiç bir şey izniniz olmadan çalışamaz.
Tabii bu durumda ne zararlı ne zararsız biliyor olmalısınız.

Şeffaf pencere - aero peek gibi özellikler sistemi zorlamaz , haberi bile olmaz.
Eşeğe semeri ağır gelmez...:rolleyes:
İstediğiniz zaman kapatabileceğiniz şeylerdir.

Win5 de de olduğu gibi sistem performans ayarlarından istediğinizi yapabilirsiniz.
Hatta nostalcikk takılmak isterseniz " 98 " gibi bile gözükebilir size.
 
nerde eskı 3 disket lik DOS proğramı 7 adet disketle kurduğumuz Windovs hele windovs kurunca çağ atlamıştık bilgisayarımız renklenmıştı:)) hele CD okuyucu takılan bılgısayarlar uçuyordu:))
 
Tamı tamına 1992 yılından beri bilişim sektöründe çalışıyorum.
Microsoft Dos 5.0 Çıkınca En sevindiğim Şey içerisinde Qbasic ve gorilla.bas oyunun olmasıydı. Gel görki müşterileri gezerek Ms-Dos un güzel yanlarını anlatmaya çalışarak update etmeye zorlamaktı. Ne vardı mesela Scandisk Vardı. ve Disk HAtalarını Tarayıp En Azından Bu Disk te Bad Sector Var diyebiliyordu. Extended Memory Kullanabiliyordu. Himem.sys :) O zamandan bu zamana edindiğim tecrübelerimle Türk Bilgisayar Kullanıcıları Bilmedikleri Yazılımı Kötülemeyi Çok Seviyor. Ben Onu Bilmiyorum Demektense O Yazılım Çok Kötü Demek Daha Kolay Geliyor. Ama Hiç Bir Zaman Öyle Olmadı. Microsoftunda Diğer IBM minde (Os2W) Linux unda Hiç Bir Sürümü Bir Alt Sürümden Daha Kötü Değildi. Her Gün Farklı Bir İnsan Kapıdan Girip Ya Ben Geçen Yıl En iyi Bilgisayarı Aldım Ama Yine de Bozuluyor Çöküyor Diyince Gülme Krizlerine Giriyorum İçin İçin. Bugünkü Parayla 2000 TL ye aldığı Laptopu Vitrinde En Pahalı Gördügü İçin En iyi Makina Sanan Adama Gel Ben Sana 7000 Liralık Bir Laptop Satayım Bu Makina Seninkinden İyi Dediğimde Yüz Halini Siz Düşünün. Uzun Lafın Kısası. Yeni Her Zaman İyidir. Tıpkı Windows 2.0 dan sonra Cıkan Renkli Windows 3.0 Gibi.
 
Xp den ayrılmak çok zor gelmişti bana, alışamam diyordum fakat Zorunlu olarak w7 kullanmaya başladıkdan sonra 1 haftada çözdüm ve aslında w7 nin daha iyi oldugunu sadece çok ayrıntılı ve yeni öğrenen birinin daha fazla çaba sarfetmesi gerektiğini gördüm.
 
korsan bitmediği sürece windows xp % 70 bile olur :)
 
Xp nin yeri her zaman farklıdır ama windows 7 de baya kullanışlı bence
 
Arkadaşalar benim merak ettiğim konu bu istatistikler sadece orjinal işletim sistemi kullananlara göre belirleniyor değil mi?Korsanları da hesaba katsalar baya farklı sonuçlar çıkar gibi geldi bana
 
Xp den vazgeçilmez hala bir çok program win 7 de sağlıklı çalışmıyor
 
[video=youtube;vkEi__0KBEc]http://www.youtube.com/watch?v=vkEi__0KBEc[/video]
 
win7 bence cok kullanisli ve hizli xp tarihe karisiyor yavas yavas
 

Forum istatistikleri

Konular
128,303
Mesajlar
916,558
Kullanıcılar
450,142
Son üye
efe_2.0s

Yeni konular

Geri
Üst