Üye Bilgileri Hakkında

megtorLas

Üye
Merhabalar

Katıldığım bir çok forumda ,kişilerin "YAŞ" bilgilerinin bildirilmesinin kolaylığı hep hoşuma gitmiştir. Şahsım adına bir üyeye cevap atarken ya da alıntı yaparken ,özellikle "HİTAP" kısmında zorlanıyorum. Benden yaşça büyük birine "BEY" deyip geçmek ,neden bilmiyorum bana ters geliyor. Katılır mısınız bilmem ama üyelerden rica etsek en azından yaşlarını kimlik bilgilerine yazmaları mümkün olabilir mi ?

Kolay gelsin

Yazdım zaten ;) Avatar'a tıklayınca yazmakta ancak sol menüye de ekleyebiliyorsam ,bilmiyorum.

Dah önce farkettiğim ve yöneticilere bildirdiğim eksiklik yüzünden yaşımı kaldırdım, yaş girilmesi tamam ama tam tarih gösterilmesini yanlış buluyorum.

Dah önce farkettiğim ve yöneticilere bildirdiğim eksiklik yüzünden yaşımı kaldırdım, yaş girilmesi tamam ama tam tarih gösterilmesini yanlış buluyorum.
Katılıyorum.Tam tarih gösterilmesi güvenlik açısından riskli bence.

Merhabalar

Katıldığım bir çok forumda ,kişilerin "YAŞ" bilgilerinin bildirilmesinin kolaylığı hep hoşuma gitmiştir. Şahsım adına bir üyeye cevap atarken ya da alıntı yaparken ,özellikle "HİTAP" kısmında zorlanıyorum. Benden yaşça büyük birine "BEY" deyip geçmek ,neden bilmiyorum bana ters geliyor. Katılır mısınız bilmem ama üyelerden rica etsek en azından yaşlarını kimlik bilgilerine yazmaları mümkün olabilir mi ?

Kolay gelsin
Sizden yaşça büyük birine Bey demek neden ters bende bunu anlayamadım doğrusu:)

Sizden yaşça büyük birine Bey demek neden ters bende bunu anlayamadım doğrusu:)

Büyüdüğüm ortam neticesinde bizden büyük birine "ABİ" demek öğretildi bize. Belki Resmi ağızda sıkıntısı yoktur ,şuan bile Uedaş'a işe gittiğimde şahsıma "BEY" diye hitap edilmesi nedendir bilmiyorum bana rahatsızlık veriyor. Özellikle uyarıyorum ismimle hitap kısmı için. Bu bir takıntı değil asla ,insan ilişkilerinin bu denli koptuğu ve insanların birbirlerine olan güvenlerinin azaldıgığı bir ortama bir nebze sıcaklık katar idi düşüncem. Tanımadığınız bir kimseye böyle hitap edeceksiniz ,en güzeli ancak yaşlarımızı bilsekte ona göre hitap etsek daha sıcak bir ortam olur diye düşünüyorum. Bu şahsi fikrimdir orası ayrı.

Tarih kısmına bende karşıyım ,muhakkak ,ancak bu durum değiştirilebilir.

Forum istatistikleri

Konular
129,879
Kullanıcılar
452,748
Son üye
Baranturk34.

Yeni konular

Geri